۹ ربیع؛ فرصت بیعت با امام عصر(عج) و رزمایش ظهور
یک کارشناس مهدوی تاکید کرد: روز نهم ربیع الاول فرصتی برای آماده شدن جهت ظهور و بیعت با حضرت حجت (عج) است، حاکمیت باید برنامه ریزی کند تا بستر لازم برای بیعت مردم با امام(عج) و همچنین عمل آنها به این بیعت فراهم شود.به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از شبستان ، حجت الاسلام «محمدصادق کفیل» که به مناسبت فرا رسیدن 9 ربیع الاول، سالروز به امامت رسیدن امام زمان (عج) انجام شد با اشاره به ضرورت و اهمیت گرامیداشت این روز، اظهار کرد: روز 9 ربیع الاول، سالروز آغاز امامت امام زمان (عج) و بهانه ای برای ارتباط و بیعت با حضرت حجت(عج) است که در گذشته نیز مرسوم بوده در روز به امامت رسیدن یک امام، مردم با ایشان بیعت می کردند.
معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) اضافه کرد: بیعت به معنی پذیرش حاکمیت امام(عج) است یعنی به ایشان اعلام می کنیم که ما آماده هستیم تا ذیل حاکمیت ایشان، فرمانبردار و مطیع باشیم.
کفیل تصریح کرد: بیعتی که با پیامبر(ص) و امیرالمومنین(ع) بسته می شود، به تعبیری بیعت با امامت نیست زیرا امامتِ امام جعل خدایی است و امام از سوی خداوند به امامت برگزیده شده است، بنابر این، بیعت با این معصومان(ع) به معنای اعلام آمادگی برای فرمانبرداری است.
وی تاکید کرد: ما در روز نهم ربیع با امام زمان (عج) بیعت می کنیم به این معنا که آماده ایم برای ظهور و برقراری حکومت عدل مهدوی و به تعبیری در این بیعت باری را به جان می خریم که آماده ایم برای محقق شدن ظهور و حکومت کریمه مهدوی هر گام و قدمی برداریم.
وی با اشاره به اینکه اگر غیبت حضرت حجت(عج) تا امروز به درازا کشیده است، بدان معنا است که میثاق های ما محکم نبوده، اضافه کرد: اگر عهد و پیمان های شیعیان محکم بود، غیبت تا به امروز طولانی نمی شد و ظهور حضرت(عج) این همه سال به تاخیر نمی افتاد، البته میثاق به این معنا نیست که ما آدم خوبی باشیم بلکه میثاق یعنی ما برای امام(عج) گامی برداریم و به عهد و پیمان های خود با حضرت(عج) وفادار بمانیم.
کفیل ابراز کرد: در واقع می توان گفت روز نهم ربیع فرصتی برای آماده شدن جهت ظهور و بیعت با حضرت حجت(عج) است و در این روز باید برای حاکمیت امام(عج) و تشکیل حکومت دینی مهدوی، برنامه ریزی کرد.
معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) با اشاره به ضرورت و اهمیت مردمی برگزار شدن برنامه های بزرگداشت روز نهم ربیع الاول، گفت: بیعت با امام زمان (عج) در اصل، بیعتی مردمی است لذا خوب است که محور جریان ها و برنامه های گرامیداشت این روز مردمی باشد زیرا هرچه مردم محکم تر و جدی تر در این زمینه وارد شوند، در پیمان شان برای تلاش جهت تحقق ظهور نیز محکم تر عمل می کنند و ظهور تسریع می شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: حاکمیت و مسئولان کشور نیز برای گرامیداشت این روز دارای وظایفی هستند و به طور طبیعی حاکمیت باید کمک کند تا پیمان های مردمی در این روز برقرار شود؛ یعنی حاکمیت باید برنامه ریزی کند تا بستر لازم برای بیعت مردم با امام (عج) و همچنین عمل مردم به این بیعت فراهم شود اما اصل جریان و برنامه های این روز باید در دست مردم باشد و تنها حکومت بستر ایجاد کند تا مردم به میدان بیایند.
- اعجازهای عصر ظهورِ امام زمان(عج) ؛ حاکمیت ولایت و عدالت بر عالم
- «ظهور»، عصر تجلی صفات الهی در عالم
- نگاهی به اثرات وجود امام زمان(عج)
- احسن الحالی که جهان با آثار تربیتی ظهور تجربه میکند
- تطبیق ناروای علائم ظهور، یکی از ۱۰ آسیب شناسایی شده درباره مهدویت است
- دوستان نادان با تعیین وقت ظهور مردم را ناامید میکنند
- رشد عقلانیت و اخلاق دو شاخصه جامعه زمینهساز ظهور
- سرکوبی اسرائیل در آستانۀ ظهور امام زمان (عج)
- میزان اعتبار روایات "علائم ظهور" در منابع حدیثی
- چرا نباید وقت ظهور را تعیین کرد
|