آخرین اخبار
کد خبر : 12387 تاریخ ثبت : 1397/11/1 09:28:39
مدیر بنیاد بین المللی غدیر کرمانشاه:

تلاش همایش ملی غدیرپژوهی برای نمایش عواقب دوری از ولایت/برگزاری اختتامیه در ۸ اسفند

همتی با اشاره به برگزاری هشتمین همایش ملی «غدیر پژوهی» و ششمین همایش ملی «نجات بخشی و آینده جهان، گفت: تلاش ما آن است که عواقب فاصله گرفتن از غدیر را که از زمان رحلت پیامبر(ص) تا کنون دامنگیر جامعه اسلامی شده است، تبیین کنیم.

به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از شبستان ، «بهروز همتی»  با اشاره به برگزاری هشتمین همایش ملی «غدیر پژوهی» و ششمین همایش ملی «نجات بخشی و آینده جهان»، اظهار کرد: فراخوان این همایش ها از مهرماه آغاز شده و علاقمندان می توانند تا نیمه بهمن آثار خود را در محورهای اعلام شده به دبیرخانه ارسال کنند.

 

 

 

مدیر بنیاد بین المللی غدیر کرمانشاه درباره محورهای هشتمین همایش ملی «غدیر پژوهی» بیان کرد: بررسی مدل سیاسی نظام حکومت اسلامی برپایۀ خطبه غدیر، شایسته سالاری دینی در واقعۀ غدیر،  بررسی علل شکسته شدن پیمان غدیر توسط مسلمانان صدر اسلام، عبرت های آموختنی از نادیده گرفتن پیمان غدیر در عصر حاضر و غدیر تجلی بیعت با امام مهدی (عج) محورهایی هستند که علاقمندان می توانند در آنها قلم بزنند.

 

وی همچنین به محورهای ششمین همایش ملی «نجات بخشی و آینده جهان» اشاره کرد و گفت: رویکردهای پایگاه های اطلاع رسانی غرب درباره موعود شیعه(عج)، مطالعه تطبیقی و مقایسه آینده تاریخ و بشریت از دیدگاه اسلام و مسیحیت، مطالعه تطبیقی و مقایسه آینده تاریخ و بشریت از دیدگاه اسلام و مسیحیت و تاثیر تفکر سرخ عاشورایی در شکل گیری و رویش سبز انتظار(اربعین و ظهور) محورهایی اعلام شده برای این همایش است.

 

همتی درباره اهداف برگزاری این دو همایش ابراز کرد: این همایش ها با هدف تولید و انتشار آثار محققان و پژوهشگران برگزار می شود تا بتوان مباحث نظری را وارد عرصه عمل نیز کرد. در این راستا در همایش غدیرپژوهی ما درپی اثبات واقعه غدیر نیستیم که پیش از این بسیار در این باره کار شده است چنان که مرحوم علامه امینی در الغدیر به خوبی این کار را کرده اند، بلکه تلاش ما آن است که عواقب فاصله گرفتن از غدیر را که از زمان رحلت پیامبر(ص) تا کنون دامنگیر جامعه اسلامی شده است، تبیین کنیم.

 

مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) استان کرمانشاه اضافه کرد: در همایش «نجات بخشی و آینده جهان» هم رویکردمان شناسایی دشمنی ها با موعود شیعی و یافتن راهکار مقابله با آنها است چراکه دشمن با استفاده از شبکه های اجتماعی و ابزاری همچون هالیوود می کوشد چهره موعود شیعی(عج) را تخریب کند.

 

وی با ابراز خرسندی از استقبال صورت گرفته از این دو همایش اعلام کرد: در پی این استقبال تا کنون 80 اثر به دبیرخانه ارسال شده که انتظار می رود این تعداد در روزهای پایانی افزایش یابد و کمیت و کیفیت خوبی را در اختیار همایش قرار دهد.

 

همتی درباره تقویم زمانی اختتامیه این همایش ها بیان کرد: همانطور که بیان شد نیمه بهمن ماه آخرین مهلت ارسال آثار به این دو همایش است بلافاصله از 15 تا 25 بهمن آثار توسط داوران مورد ارزیابی و قضاوت قرار می گیرد و پس از مشخص شدن آثار برگزیده، اختتامیه ششمین همایش ملی «نجات بخشی و آینده جهان» روز هفتم اسفند و اختتامیه هشتمین همایش ملی «غدیر پژوهی» هشتم اسفند ماه در استان کرمانشاه برگزار می شود.

 

وی از انتشار مقالات برتر در قالب کتاب خبر داد و گفت: در دوره های گذشته نیز چنین رویکردی داشته ایم و آثار منتشرشده به همت دبیرخانه همایش به سرعت به آثار نایاب تبدیل شدند بویژه استقبال از سوی حوزه های علمیه و طلاب از این آثار بسیار بالا بوده است.

 

همتی در پایان خاطرنشان کرد: مراکز علمی پژوهشی استان کرمانشاه در برگزاری هر چه بهتر این دو همایش همکاری می کنند.

 

گفتنی است، عموم علاقمندان حوزوی و دانشگاهی می توانند آثار خود را از طریق پست الکترونیکی info@bonyadkermanshah.ir ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت بنیاد بین المللی غدیر کرمانشاه به نشانی www.bonyadkermanshah.ir مراجعه کرده و یا با  تلفن 09181314160 تماس بگیرند.

اخبار مرتبط
کلمات کلیدی
ثبت دیدگاه