آخرین اخبار
کد خبر : 13391 تاریخ ثبت : 1398/3/27 19:05:22

تابستان؛ فصل دغدغه‌مند کردن نسل آینده درباره ظهور/راه ختم شدن تحصیل و تهذیب به ظهور

حجت‌الاسلام محمودی با بیان اینکه باید اولویت تبلیغات مهدوی را نوجوانان قرار دهیم، گفت: فراغت تابستان بهترین فرصت است تا نسل آینده را دغدغه‌مند ظهور کنیم آنگاه است که هدف تحصیل و تهذیب آنها کسب رضایت حضرت(عج) و زمینه‌سازی برای ظهور می‌شود.

به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از شبستان ، حجت الاسلام «حسن محمودی» با اشاره به ضرورت آشناسازی کودکان و دانش آموزان با فرهنگ و آموزه های مهدوی، اظهار کرد: امام صادق (ع) می فرماید: پیش از آنکه مرجئه به عنوان یک نماد انحراف فکری به سمت فرزندان شما برود شما به سمت آنان حرکت کنید.

 

این کارشناس مرکز تخصصی مهدویت با بیان اینکه بر اساس روایات، قلب نوجوان مانند یک زمین خالی است که هر کس زودتر در آن بکارد قادر به برداشت خواهد بود، تصریح کرد: این نکات نشان می‌دهد که باید هر چه سریعتر به سمت نوجوانان و دانش آموزان حرکت کنیم و اولویت خود را در تبلیغ و ترویج آموزه های مهدویت برای قشر نوجوان قرار دهیم.

 

محمودی اضافه کرد: اگر در تبلیغ و آموزش نوجوانان و دانش آموزان کوتاهی کنیم مسیحیت، بهائیت و فرقه های نوظهور به سمت آنها می آیند لذا ضرورت کار تبلیغی تربیتی برای نوجوانان بر هیچ کس پوشیده نیست.

 

این کارشناس مرکز تخصصی مهدویت با بیان اینکه نوجوانان به دنبال الگوگیری و شبیه سازی هستند، گفت: اگر مبلغ مذهبی به سمت نوجوان نرود، فرصت برای جذب آنها به الگوهای غربی فراهم می شود لذا ضرورت دارد در فعالیت های فرهنگی، اولویت را برای این قشر قرار دهیم.

 

وی اضافه کرد: هیچ الگویی برای نسل آینده برتر از امام زمان (عج) نیست اما اگر این الگو به نوجوانان و دانش آموزان کشور دیر معرفی شود شاید دیگر تاثیرگذار نباشد، لذا باید ایشان را به صورت جذاب به نوجوانان معرفی کرد نه به صورت خشن چراکه اساساً حضرت(عج) امام مهربانی و از خشونت بیزار و بری هستند.

 

امام زمان(عج)؛ الگوی آینده ساز نوجوانان

 

این کارشناس مهدوی ادامه داد: امام زمان (عج) تمام ابعاد زیبایی ظاهری و باطنی را در وجود خود دارند و با توجه به اینکه تمام انسان ها شیفته زیبایی هستند ایشان را باید در سن نوجوانی به شکلی زیبا و مهربان معرفی کرد تا آنان امام زمان(عج) را به عنوان یک الگو انتخاب کنند.

 

وی درباره ظرفیت اوقات فراغت تابستانی برای آشنایی دانش آموزان و نوجوانان با امام زمان(عج)، بیان کرد: با توجه به اینکه در این ایام نوجوانان و دانش آموزان از درس، فراغت دارند می‌توانند آموزش هایی را در زمینه های حیاتی و آینده ساز زندگی مثل مهدویت دریافت کنند.

 

محمودی با بیان اینکه امام زمان (عج) نوجوانی را می پسندند که در تمام ابعاد مختلف زندگی رشد کرده باشد، افزود: در ایام تابستان باید دانش آموزان را در کلاس های فکری همچنین کلاس های تقویت جسمانی ثبت نام کرد تا آموزش‌های لازم را در این زمینه ها کسب کنند. یک نوجوان در ایام فرصت تابستانی باید در کلاس‌های فنی و حرفه‌ای حضور یابد و آموزش های لازم را در حوزه اقتصادی نیز کسب کند.

 

این کارشناس مرکز تخصصی مهدویت اضافه کرد: نباید نوجوانان را بیکار گذاشت زیرا در صورت بیکاری با بهره گیری از امکاناتی همچون تلفن همراه و فضای مجازی فرصت انحراف یا پرداخت به امور غیرمفید برای انها ایجاد می شود.

 

موسم دغدغه مند کردن نوجوانان درباره امام زمان(عج)

 

وی با بیان اینکه یکی دیگر از کلاس های مهم برای نوجوانان در ایام فصل تابستان کلاس های معرفی و شناخت امام زمان (عج) است، گفت: در این کلاس ها باید امام زمان (عج) را زیبا معرفی کنیم. دانش آموزان و نوجوانان در این فرصت سه ماهه اگر بتوانند آموزش‌های لازم را در زمینه مهدویت کسب کنند، در آینده حرف برای گفتن خواهد داشت و برای ظهور دغدغه مند خواهند شد.

 

حجت الاسلام محمودی در ادامه بیان کرد: ظهور نیازمند زمینه سازی است که مهمترین رکن زمینه‌سازی نیز تربیت مهدی باوران و مهدی یوران است و در این فرآیند یارسازی نیز بهترین زمان دوران نوجوانی است لذا باید از سن نوجوانی استفاده کرد و به سمت این گروه سنی حساس و آینده ساز رفت و امام زمان (عج) را به آنان معرفی کرد.

 

این کارشناس مرکز تخصصی مهدویت در ادامه بیان کرد: اگر از فرصت تابستان برای آشناسازی نوجوانان با امام زمان (عج) استفاده کنیم این قشر در زمان ورود به مدرسه دغدغه‌مند امام زمان (عج) خواهند بود و آن زمان تحصیل و تهذیب را برای رضایت امام(عج) اولویت خود قرار می دهند.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا آموزش و آشناسازی کودکان و نوجوانان با آموزه های مهدویت در ایام تابستان صرفاً جنبه شناسنامه‌ای دارد یا فراتر از آن است، گفت: شناخت و معرفت مد نظر دین به هیچ عنوان شناخت شناسنامه نیست البته چاره ای وجود ندارد و برای دانش آموزان و نوجوانان ابتدا باید شناخت شناسنامه را ایجاد کرد و پس از آن به بیان جایگاه امام در هستی پرداخت که ایشان واسطه فیض، حاضر و ناظر و وارث تمام انبیا و اولیا هستند.

 

محمودی تصریح کرد: در مرحله سوم آموزش ها که نوجوان آماده پذیرش است باید به ایجاد ارتباط قلبی او با امام زمان (عج) پرداخت زیرا انسان صرف دانسته‌ها و علم هیچ کاری انجام نمی دهد؛ لذا باید دانسته ها را به قلب نوجوان وارد کنیم تا به باور قلبی او تبدیل شود البته این فرآیند کمی زحمت دارد اما اگر محقق شود، بسیار تاثیرگذار است.

 

شرط تحصیل به عشق امام زمان(عج)

 

این کارشناس مرکز تخصصی مهدویت تاکید کرد: اگر مهدویت باور قلبی یک نوجوان شود آنگاه به عشق امام زمان (عج) درس می خواند، به پدر و مادر خود خدمت می کند، آموزش های فنی و حرفه ای را فرا خواهد گرفت و حتی به این عشق بازی می کند، یعنی ذیل تا صدر زندگی اش مهدوی می شود.

 

وی با ارائه پیشنهاداتی در زمینه شیوه اجرای برنامه ها و کلاس های آموزشی مهدوی در ایام تابستان، افزود: محور جذابیت در این کلاس ها باید در تمام ارکان مانند مربیان و محتوا وجود داشته باشد که در این راستا امام رضا (ع) می فرمایند: اگر مردم زیبایی های کلام ما را می‌دانستند قطعاً از ما پیروی می کردند.

 

محمودی در پایان خاطرنشان کرد: نوجوانان و دانش آموزان به دنبال زیبایی و جذابیت هستند لذا برای جذابیت محتوا باید از روش‌های داستانی و شعر کمک گرفت که در این زمینه مطالعه کتاب «شیوه های جذاب سازی کلاس های دینی» را به مربیان پیشنهاد می کنم.

اخبار مرتبط
کلمات کلیدی
ثبت دیدگاه