آخرین اخبار
کد خبر : 13415 تاریخ ثبت : 1398/4/1 09:36:41

برنامه‌های اوقات فراغت مساجد بهترین فرصت تربیت مهدی‌باوران و مهدی‌یاوران است

حجت‌الاسلام مجیدی با تاکید بر لزوم اهتمام به گفتمان‌سازی مهدوی در برنامه‌های اوقات فراغت مساجد، گفت: متولیان امر در مساجد باید با برنامه‌ریزی، این ایام را به فرصت مهدی‌باوری و مهدی‌یاوری و دغدغه‌مند کردن نسل آینده نسبت به ظهور تبدیل کنند.

 به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از شبستان ، حجت الاسلام «مهران مجیدی» بر لزوم اهتمام به گفتمان سازی موضوع مهدویت در برنامه های اوقات فراغت مساجد تاکید کرد و گفت: موضوعی که در وهله اول باید در ایام اوقات فراغت مورد توجه مساجد و کانون های فرهنگی هنری آن قرار گیرد، مشورت و بهره گیری از نظرات کارشناسان مرکز تخصصی مهدویت و انجام فعالیت های پژوهشی در زمینه مهدویت است و پس از آن برنامه ریزی برای اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و کارگاه های آموزشی است.

 

این کارشناس مذهبی اظهار کرد: خوشبختانه بسیاری از ائمه جماعات مساجد در زمینه مهدویت پژوهی و فعالیت های مهدوی، اقدامات موثری انجام داده اند و تجارب گسترده ای دارند، بدون شک با کادرسازی در مساجد می توان، رویکرد برنامه های مساجد را در طول سال بویژه ایام اوقات فراغت برای کودکان و نوجوانان بر مبنای برنامه های مهدوی و پیوند با حضرت مهدی(عج) قرار داد.

 

حجت الاسلام مجیدی تصریح کرد: با توجه به آنکه ایام دهه ولایت و امامت(از قربان و غدیر) با فراغت تابستان همزمان است، بنابراین این ایام می تواند بهترین فرصت برای گفتمان سازی، بسط و گسترش فرهنگ مهدویت و معرفت افزایی مخاطبان در موضوع مهدویت باشد، لذا مسئولین و دست اندرکاران مساجد باید تدابیری به کار بگیرند که از این ایام جشن و سرور برای تبیین معارف و آموزه های مهدوی و بعد از آن پیوند و نزدیکی به حضرت حجت(عج) استفاده کنند.

 

این کارشناس مذهبی با تاکید بر اینکه باید سمت و سوی برنامه های ایام اوقات فراغت به سمت مهدی باوری و مهدی یاوری پیش رود، ادامه داد: با فضای سازی های لازم در این زمینه و نیز پاسخ به سوالات نوجوانان و جوانان، می توان ارتباط بین نوجوانان و جوانان با امام زمان(عج) را عمیق کرد تا آنها به این باور برسند که سعادت امروز و فردا در گروی اعتقاد قلبی و محبت به حضرت بقیه الله(عج) است.

 

حجت الاسلام مجیدی با اشاره به جایگاه اثرگذار مساجد از صدر اسلام تاکنون بیان کرد: حضور کودکان و نوجوانان در برنامه های فرهنگی و آموزشی مساجد در ایام اوقات فراغت فرصتی برای هدایت نسل آینده ساز به سوی معنویت است  و چه موضوعی مهم تر از طرح مباحث مهدوی که زمینه ساز طی کردن مسیر تعالی و رشد انسان ها است.

 

وی با اشاره به جایگاه مهم مساجد در صدر اسلام و دوران ظهور، خاطر نشان کرد: در عصر ظهور مساجد تبدیل به پایگاه خدمت رسانی به مردم می شوند، امروز هم باید مساجد بسترساز تشویق و ترغیب نوجوانان و جوانان به خدمت رسانی به نیازمندان و مستمندان باشند.

اخبار مرتبط
کلمات کلیدی
ثبت دیدگاه