آخرین اخبار
کد خبر : 13497 تاریخ ثبت : 1398/5/22 18:27:30
مدیرعامل بنیاد بین‌المللی غدیر:

تدارک ۲۰۰ عنوان برنامه با ۱۰۰ هزار اجرا ویژه دهه امامت و ولایت/ اطعام دو میلیون نفر در شب و روز غدیر

ظریف‌منش با اعلام اسامی روزهای دهه امامت و ولایت، گفت: ۲۰۰ عنوان برنامه با نزدیک به ۱۰۰ هزار اجرا برای این ایام پیش‌بینی شده، اطعام دو میلیون نفر در شب و روز غدیر و راه‌اندازی ۲۲۰ کاروان شادی غدیر با همراهی مسجدی‌ها ازجمله این برنامه‌ها است.

بنه گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از شبستان ، شست خبری «تشریح طرح مردمی بازسازی واقعه غدیر و تشریح برنامه های بنیاد بین المللی غدیر» امروز (سه شنبه، 22 مردادماه) در ساختمان بسیج سازمان صدا و سیما برگزار شد.

 

بنا بر این گزارش، «حسین ظریف منش» در این نشست با بیان اینکه بعثت و غدیر دو واقعه مهم تاریخ بشریت هستند، گفت: غدیر طرح کلی اسلام برای مدیریت جامعه و تنظیم مناسبات اجتماعی و معرفی امیرمومنان(ع) به عنوان قله فضایل و اسوه حسنه حیات طیبه است.

 

مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر ادامه داد: غدیر پاسخ به همه نیازهای بشر در همه ادوار است لذا بزرگداشت غدیر بزرگداشت اراده الهی و تبیین حقیقتی عظیم یعنی تبیین سیاست و اداره امور و تکلیف بشریت پس از پیامبر اکرم(ص) است.

 

وی با بیان اینکه دهه امامت و ولایت تجدید میثاق با امیرالمومنین(ع) است، ابراز کرد: به فرموده امام راحل، غدیر آمده تا بگوید چگونه تبعیت کنید و پاسخ به سفسطه جدایی دین از سیاست است. این دهه با الهام از فرموده مقام معظم رهبری وضع شده، امسال نیز این دهه با برنامه های متنوع و جامع، بزرگ داشته می شود.

 

ظریف منش درباره شعار امسال دهه امامت و ولایت اعلام کرد: همسو با مطالبه پیامبر اعظم(ص) مبنی بر آنکه حاضران به غایبان و پدران به فرزندان تا قیامت پیام غدیر را برسانند، شعار «لبیک یا رسول الله(ص)» برای برنامه های دهه ولایت و امامت در نظر گرفته شده است.

 

مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر درباره اسامی روزهای دهه امامت و ولایت تصریح کرد: «توحید، اطاعت، بندگی»، «ولایت ضامن اجرای گام دوم انقلاب»، «ولایت محور وحدت اسلامی»، «ایثار و دفاع از حریم ولایت»، «ولایت، عدالت و انتظار»، «ولایت، هدایت و عزت اسلامی»، «ولایت و مردم سالاری دینی»، «ولایت، بصیرت و دشمن ستیزی»، «غدیر، امامت و ولایت» و «قرآن و عترت» اسامی روزهای این دهه در بازه 21 تا 30 مرداد ماه است.

 

ظریف منش با بیان اینکه برای ولادت امام کاظم (ع) و روز مباهله نیز برنامه هایی تدارک دیده ایم، گفت: تعظیم و تکریم شعائر الهی، افزایش معرفت جامعه به ولایت و فلسفه غدیر و استفاده از حقیقت غدیر برای وحدت مسلمانان از جمله اهدافی است که در اجرای برنامه های دهه امامت و ولایت پیش بینی شده است.

 

مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر با بیان اینکه این بنیاد نقش ایده پرداز و هماهنگ کننده برنامه ها را دارد، گفت: مساجد، هیئت های مذهبی، بسیج و سایر نهادهای انقلابی با ما در اجرای برنامه ها همراه هستند و جملگی می کوشیم تا توجه جوانان به برنامه ها جلب شده و بتوانیم هم با تهاجم فرهنگی مقابله کرده، هم فضایل امیرالمومنین(ع) و فرهنگ زیارت امین الله، جامعه کبیره و زیارت غدیریه را در جامعه ترویج کنیم.

 

ظریف منش با اعلام پیش بینی سه گروه برنامه ویژه ایام منتهی به عید غدیر، اضافه کرد: تبلیغ و ترویج از طرقی همچون برگزاری آئین های جشن و شادباش، فعالیت های علمی- پژوهشی و هنری و اهتمام به مناسک و آداب غدیر همچون نماز عید، سنت اطعام و عقد اخوت در این سه گروه جای می گیرند.

 

وی با قدردانی از مشارکت مردمی در گرامیداشت دهه امامت و ولایت، بیان کرد: وزارتخانه های کشور، ارتباطات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، آستان های قدس رضوی، شاهچراغ، حضرت فاطمه معصومه(س) و عبدالعظیم حسنی(ع)، مسجد مقدس جمکران، بقاع متبرکه،  شهرداری ها، اتاق اصناف، بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و مرکز رسیدگی به امور مساجد در ساماندهی به این مشارکت مردمی و برگزاری هرچه باشکوه تر برنامه های دهه ولایت و امامت همکاری دارند.

 

ظریف منش با اشاره به حضور گسترده بچه های مسجد و مسجدی ها در اجرای این برنامه ها تصریح کرد: به عنوان مثال این بچه ها در راه اندازی ایستگاه های صلواتی و اجرای طرح اطعام غدیر همراه هستند.

 

وی با بیان اینکه اطعام در روز غدیر از مستحبات موکد است، تاکید کرد: لذا برنامه ریزی شده تا دو میلیون نفر در شب و روز عید غدیر اطعام شوند، هرچند پیش بینی می شود با استقبال و مشارکت مردم، این میزان به دو و نیم تا سه میلیون نفر افزایش یابد. اساسا ما به دنبال آن هستیم که طرح «هر خانه، یک غذا» به منظور مشارکت همه در ثواب اطعام غدیر اجرا شود.

 

مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر اضافه کرد: علاوه بر همکاری اصناف با برنامه هایی مثل تخفیف صنف گل فروش ها و یا توزیع نان رایگان توسط صنف خبازان؛ در بعد بین المللی نیز مجمع جهانی اهل بیت(ع)، جامعه المصطفی(ص) العالمیه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز برای ترویج فرهنگ غدیر به میدان آمده اند چنان که جامعه المصطفی(ص) 20 همایش علمی را در خارج از کشور برگزار می‌کند.

 

ظریف منش از راه اندازی 220 کاروان شادی غدیر در تهران خبر داد و گفت: علاوه بر این برگزاری پیاده روی های غدیر، بازسازی واقعه غدیر، برگزاری آیین «میثاق با ولایت» در اغلب استان ها، اجرای طرح اطعام در مناطق سیل زده، تجلیل از سادات، برگزاری محافل شب شعر غدیر و اختصاص خطبه های نماز جمعه به واقعه غدیر نیز در این ایام انجام می شود.

 

وی از اجرای برنامه های دهه امامت و ولایت در 110 مسجد محوری تهران خبر داد و گفت: به طور کلی 200 عنوان برنامه شامل نزدیک به 100 هزار اجرا برای گرامیداشت دهه امامت و ولایت و واقعه غدیر پیش بینی شده است.

 

اخبار مرتبط
کلمات کلیدی
ثبت دیدگاه