نقشه ملی و بینالمللی صنعت توریسم بوشهر تدوین شود
امام جمعه بوشهر تدوبن نقشه استاندارد ملی و بینالمللی صنعت توریسم بوشهر را مورد تاکید قرار داد و گفت: در این راستا با جذب سرمایهگذاران خصوصی با شرایط ویژه حمایتی، زیرساختهای تولیدی و جذب توریسم در استان بر اساس ظرفیتها توسعه یابد.به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از تسنیم ، آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر امروز در نشست با معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با بیان اینکه صنعت توریسم جایگاه ویژهای در جوامع دارد اظهار داشت: کسب و کار گردشگری دارای اهدافی در چارچوب منظومه اقتصاد، فرهنگ و هویت ملی و دینی است.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، با بیان اینکه بخشی از تولید ناخالص ملی بسیاری از کشورها از صنعت توریسم است گفت: صنعت توریسم یک صنعت درآمدزا و نقش مهمی درمعیشت عمومی افراد جامعه و ثروت ملی دارد.
امام جمعه بوشهر، با تاکید بر توجه به الزامات و زیرساختهای صنعت گردشگری افزود: حوزه ترانزیت یکی از مهمترین زیرساختهای صنعت گردشگری است که ایاب و ذهاب توریسم راحت انجام شود.
آیتالله صفایی بوشهری، دست یابی راحت به مراکز گردشگری را یکی از موارد مهم در صنعت گردشگری دانست و تاکید کرد: حمل و نقل دریایی، هوایی، زمینی، دریایی و ریلی از مهمترین زیرساختها است که باید در ایجاد پروژه راهآهن بوشهر تلاش شود.
وی، ایجاد فضای زیبا طبیعی در حوزه گردشگری را یک ضرورت دانست و افزود: جادههای درون استان بوشهر دارای محورهای ارتباطی ایمن است که جایگاه مهمی در کشور دارد ولی در ورود به استان جادهها نامناسب است و زیرساخت زیبای گردشگری و جادهای در جوار محورهای مواصلاتی استان نیست.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، به زیرساختهای غیرترانزیتی پرداخت و افزود: در این راستا توجه به جنگلکاری و توسعه فضای سبز زیست بومی باید در دستور کار قرار بگیرد هر چند در فضای سبز صنعتی استان دارای ظرفیت مطلوبی است.
امام جمعه بوشهر، ایجاد طرحهای جنگلکاری انبوه با استفاده اقتصادی در راستای توسعه صنعت گردشگری را یک ضرورت دانست.
آیتالله صفایی بوشهری، با بیان اینکه امکانات لازم گردشگری از جمله آثار باستانی و بافتهای تاریخی در استان بوشهر وجود دارد افزود: این آثار و معماری بافت تاریخی بوشهر فوقالعاده در صنعت گردشگری مهم است چراکه شاید هیچ کجای ایران در عرصه مهندسی و معماری همانند بافت بوشهر نباشد.
وی، خلیج فارس در استان بوشهر فوقالعاده زیبا دانست و بیان کرد: استان بوشهر دارای فضای مطلوبی در عرصه بافت تاریخی، آثار تاریخی، سواحل خلیج فارس و دیگر عرصهها است که باید ضمن توسعه زیرساختهای آنها، این مراکز و ظرفیتها احیاء شود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، با قدردانی از اقدام ایجاد طرحهای بوم گردی در 48 منطقه روستایی استان گفت: با توجه به ظرفیتهای موجود در روستاها لازم است این طرحها در مناطق مختلف استان بوشهر افزایش یابد.
امام جمعه بوشهر، با تاکید بر تدوین نقش آمایشی فرصتهای گردشگری و صنعت توریسم استان بوشهر تصریح کرد: با شناسایی از ظرفیتهای صنعت توریسم استان بوشهر، پروژههای مورد نیاز و زیرساختهای لازم بر اساس توانمندی گردشگری در نقاط مختلف استان اجرایی شود.
آیتالله صفایی بوشهری، تدوین نقشه استاندارد ملی و بینالمللی صنعت توریسم بوشهر را مورد تاکید قرار داد و خاطر نشان کرد: در این راستا با جذب سرمایهگذاران خصوصی با شرایط ویژه حمایتی، زیرساختهای تولیدی و جذب توریسم در استان بر اساس ظرفیتها توسعه یابد.
وی، با تاکید بر مراقبت از طرحهای تولیدی روستایی گفت: توجه به صنایع دستی، صنعتی، کشاورزی و فرآوری محصولات در عرصه توریسم امری مهم است و توسعه صنعت گردشگری باید هدفمند باشد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، با بیان اینکه استان دارای شخصیتها و علمای مهمی است گفت: استان بوشهر در عرصه فرهنگی، ادبی، هنری دارای ظرفیتهای مهمی است که باید این حوزهها به جامعه معرفی شود.
امام جمعه بوشهر، با اشاره به اینکه استان در حوزه رسانه توریسم ضعیف است افزود: باید ظرفیتهای گردشگری استان بوشهر به نحو مطلوب در عرصه ملی و بینالمللی معرفی شود تا ظرفیتهای استان در صنعت توریسم شناخته شود.