هجرت نوروزی برای کمک به محرومان/ جهادگران هزینه جهادشان را هم میدهند
اقدامات اعضای گروه جهادی نورالرضا (ع) آنجا ارزش پیدا میکند که آنها نه تنها مزدی بابت خدمات خود دریافت نمیکنند بلکه برای این سفر هزینه میدهند.به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از تسنیم ، هرساله گروههای زیادی از جوانان آتش به اختیار در قالب گروههای جهادی بخشی از اوقات فراغت خود را در تعطیلات نوروزی، صرف محرومیتزدایی و خدمت به سایر هموطنان میکنند. این اقدامات آتش به اختیار آنجا ارزش پیدا میکند که آنها نه تنها مزدی بابت خدمات خود دریافت نمیکنند بلکه برای این سفر هزینه میدهند و کمکهای نقدی و غیرنقدی خود را آشکارا یا پنهان به مسئولان اردو میرسانند.
هیئت نورالرضا(ع) در سال 1390 فعالیت جهادی خود را در کنار فعالیتهای فرهنگی و مذهبی آغاز کرده است. در طول این سالها که برخی استانها درگیر بحران شده است، نیروهای جهادی این هیئت در مناطق خسارتدیده حاضر شدهاند تا به یاری مردم بشتابند. قرارگاه جهادی نورالرضا(ع) که از مجموعههای جهادی در مواقع بحران است این روزها فعالیتهای خود را در مناطق محروم استان کرمان همچنان ادامه میدهد.
محمود مدینهنگاه مسئول قرارگاه فرهنگی گروه جهادی نورالرضا(ع) در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی تسنیم با اشاره به اهداف این گروه جهادی، گفت: هدف از برگزاری اردوهای جهادی، بر پایه سازندگی و کمک به محرومان استوار شده است. از زمانی که رهبر معظم انقلاب فرمودند که باید کارهای جهادی، عمیق و متمرکز باشد، به این نتیجه رسیدیم که بهجای اینکه هر سال به یکی از استانهای محروم کشور سفر کنیم و بهصورت موقتی و گذرا در آن منطقه به ساخت و ساز بپردازیم، تمام تمرکز و تلاش خود را برای آبادانی یک منطقه محروم صرف میکنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم.
مدینهنگاه ادامه داد: در طول این 10 سال، 15 روستای محروم استان کرمان، تحت پوشش قرار گرفتند. چشمانداز 10 سالهای برای محرومیتزدایی در نظر گرفته شده است. در این سالها، حدود 25 خانه مسکونی، سه مسجد و سه مدرسه ساخته شد. در اردویی که اواخر امسال برگزار خواهد شد، بنا داریم ادامه روند ساخت و ساز پی گرفته شود. در این اردوها، تلاشگران با وضعیت زندگی یک منطقه محروم کشور در ابعاد مختلف فرهنگی، اعتقادی، معیشتی و بهداشتی و … آشنا شده و از طریق عمل مخلصانه برای سازندگی در آن منطقه، میکوشند که کمکی به همنوعان خود داشته باشند. اردوهای جهادی در سالهای گذشته، سبب شده تا اشراف خوبی نسبت به محرومیت استان کرمان بهوجود آید و با تلاشهای صورت گرفته از چند ماه قبل، مناطق محروم و نیازمند شناسایی و اطلاعات آنها جمعآوری شده تا خدمات دقیقتر و بهتری ارائه شود.
مسئول گروه جهادی نورالرضا(ع) افزود: جنوب کرمان تقریباً یکی از مناطق محروم کشور است. مناطق "قلعهگنج" و بخش "اسماعیلی" این استان از مناطق کپرنشین و محرومند که از امکانات اولیه زندگی نظیر سرویس بهداشتی بیبهرهاند. این اردو تفاوت خاصی نسبت به سایر اردوهای جهادی برگزار شده دارد و آن هم تمرکز اصلی بر دهستانهای محروم استان قرار دارد.
مدینهنگاه در پاسخ به این سؤال که آیا در قبال زحمات جهادگران، هزینهای به آنها پرداخت میشود؟ گفت: هر یک از دوستان که در اردوی جهادی با ما همراه میشوند، هزینه رفت و برگشت و خوراک خود را تأمین میکنند. در اردوی امسال، برای هر نفر مبلغ 250 هزار تومان در نظر گرفته شده است که باید پیش از سفر پرداخت کنند. ما برای هر سفر جهادی حدود 150 میلیون تومان هزینه میکنیم که بخش زیادی از آن توسط خیران و بانیان تأمین میشود.
این طرح بزرگ جهادی از تاریخ 25 اسفند 1398 تا 5 فروردین 1399 در قالب فعالیتهای عمرانی در اقصی نقاط محروم استان کرمان برگزار میشود.