آخرین اخبار
کد خبر : 15018 تاریخ ثبت : 1399/2/29 11:57:03
گروه‌های جهادی با قرارگاه مردمی «گامی به سوی جامعه مهدوی»

بسته‌های ارزاقی که با مدد امام زمان(عج) دوبرابر شدند/ ماجرای خادمی «سفیران سلامت» در مسجد مقدس جمکران

داودی‌نیا با اشاره به همراهی گروه جهادی «سفیران سلامت» با قرارگاه مردمی «گامی به سوی جامعه مهدوی»، گفت: در پی این همکاری و با توسلی که به امام زمان(عج) داشتیم بسته‌های حمایتی گروه دو برابر و کمبود برنج بسته‌ها از جایی که فکرش را نمی‌کردیم، رفع شد.

به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از شبستان ، یکی از نخستین مراکز لبیک‌گو به مطالبه رهبری معظم انقلاب در اجرای رزمایش مواسات و کمک مومنانه، مسجد مقدس جمکران است که در شام نیمه شعبان یعنی به فاصله ساعاتی بعد از سخنان رهبری، قرارگاه مردمی «گامی به سوی جامعه مهدوی» را راه اندازی کرد که از وجوه امتیاز آن، عضویت و همراهی گروه های مردمی به صورت خودجوش و جهادی است.

یکی از این گروه های فعال، گروه جهادی درمانی «سفیران سلامت» است؛ در بررسی کیفیت همراهی این گروه با قرارگاه با «محمدحسین داودی نیا»، مسئول بسیج دانشگاه علوم پزشکی قم و سرپرست این گروه جهادی گفتگو کرده ایم که در ادامه مشروح آن تقدیم حضورتان می شود:

 

سابقه فعالیت گروه جهادی «سفیران سلامت» به چه زمانی باز می گردد و چه خدماتی از سوی آن ارائه می شود؟

 

این گروه جهادی درمانی از سال 1394 با مشارکت تعدادی از دانشجویان پزشکی و پرستاری دانشگاه علوم پزشکی قم به منظور ارائه خدمات پزشکی درمانی به هموطنان ساکن در مناطق محروم فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون 30 عضو دارد.

در این راستا اردوهای پزشکی و دندان‌پزشکی را در مناطق محروم جنوب کشور، سیستان و بلوچستان و در غرب در چهارمحال و بختیاری برگزار کرده ایم.

 

 

شرایط تعهد به خدمت پزشکان با سهیمه آزاد و مناطق محروم - پایگاه خبری رخ

 

 

کیفیت همکاری این گروه برای مقابله با کرونا و مهار شیوع این ویروس با توجه به سبقه درمانی آن چگونه بود و چه خدماتی را در این راستا ارائه کرده است؟

 

با آغاز شیوع کرونا از اسفندماه، قرارگاه «شهید دکتر قاسمی» را راه اندازی و با کمک دانشجویان پزشکی و پرستاری موضوع آموزش در مساجد قم را دنبال کردیم بدین ترتیب که دانشجویان در مساجد مستقر شده و راه های مقابله با پیشگیری و درمان و قرنطینه در صورت ابتلا را به مسجدی ها آموزش دادند.

 

همچنین به منظور تامین نیاز داروخانه ها و بیمارستان های استان قم کارگاه تولید ماسک را با دعوت از 500 خیاط بیکار راه اندازی کردیم که در کنار کارآفرینی برای آنها، روزانه 30 هزار عدد ماسک را تولید می کنند، این ماسک های تولیدی علاوه بر تامین نیاز استان قم، به سراسر کشور نیز ارسال می شود.

همچنین، تا کنون 30 هزار لیتر مایع ضدعفونی کننده و ژل دست بر پایه الکل توسط دانشجویان عضو و همکار با این گروه جهادی تولید و توزیع شده است.

 

 

 

 

گروه جهادی «سفیران سلامت» در رزمایش مواسات و کمک مومنانه چه فعالیت هایی داشته است؟

 

بنابر اعلام فراخوان گروه ویژه جامعه پزشکی و دانشجویی و با همکاری پزشکان خیر، گروه جهادی «سفیران سلامت» با جمع آوری مبلغ 450 میلیون تومان توانست 1000 بسته ارزاق را در سالروز ولادت امام حسن مجتبی(ع) در نیمه ماه مبارک رمضان تهیه و بین محرومان توزیع کند.

علاوه بر این و از محل اعتبارات تامین شده از طریق همین فراخوان، 1000 بسته حمایتی دیگر نیز تا پایان ماه مبارک رمضان میان محرومان و خانواده های نیازمند توزیع می شود.

 

 

دومین رزمایش همدلی و کمک مومنانه در مسجد مقدس جمکران

 

 

چطور شد گروه جهادی سفیران سلامت به قرارگاه مردمی «گامی به سوی جامعه مهدوی» پیوست؟

 

ما از سه چهار سال قبل کار توزیع بسته های حمایتی میان نیازمندان در ماه رمضان را با تعداد محدود 10 تا 50 بسته شروع کردیم و نهایتا توانستیم بین 100 تا 200 بسته را توزیع کنیم اما امسال در لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای رزمایش مواسات و کمک مومنانه در ماه ضیافت الهی، درصدد بهره مندی از ظرفیت مسجد مقدس جمکران برآمدیم و باورمان نمی شد تعداد بسته های حمایتی گروه به 1000 مورد برسد.

ماجرا از این قرار بود که چون می خواستیم بسته های حمایتی گروه «سفیران سلامت» در شب ولادت امام حسن(ع) توزیع شود و این زمان مقارن بود با روز جمعه که متعلق به امام زمان(عج) است، به مسجد مقدس جمکران مراجعه کردیم و درصدد رایزنی برای تامین کمبود بسته ها برآمدیم.

 

گفتید انتظار رسیدن تعداد بسته های حمایتی به 1000 مورد را نداشتید، چطور این افزایش رخ داد؟

 

گره زدن نیت ارائه کمک های جهادی با وجود مبارک امام زمان(عج) برکات بسیار داشت، وقتی بار اول به مسجد مقدس جمکران رفتیم و با قائم مقام تولیت مسجد صحبت کردیم هنوز تعداد بسته ها به 300 عدد هم نرسیده بود و ما سقف را نهایتاً روی 500 بسته ارزاق گذاشته بودیم.

با قائم مقام تولیت صحبت کردیم و از نبود برنج و گوشت در این بسته ها سخن گفتیم، ایشان در پاسخ ما گفت: خواسته‌تان را با صاحب مسجد مطرح کنید، نیازی به ما نیست، نماز امام زمان(عج) بخوانید اگر ندادند با ما.

حدود یک هفته ای تا ولادت امام حسن(ع) فرصت بود، بعد از نماز ظهور و عصر من و دوستانم دو رکعت نماز امام زمان(عج) را (با کیفیتی که در مفاتیح الجنان آمده) خواندیم، به فاصله کمی با ما تماس گرفتند و گفتند یک فرد خیر در پاسخ به فراخوان گروه 10 تُن برنج ارسال کرده است، بروید و از هلال احمر استان تحویل بگیرید!

آن نیت خالص بچه ها در گره زدن کمک ها با امام زمان(عج) و درخواست و استغاثه از حضرت(عج) جواب داد و نه تنها کمبود بسته های حمایتی رفع بلکه تعداد آنها دو برابر شد.

 

 

 

 

چه برکات دیگری بر این پیوستن سفیران سلامت به قرارگاه مردمی «گامی به سوی جامعه مهدوی» مترتب شده است؟

 

اضافه شدن گوشت تبرکی مسجد مقدس جمکران به بسته های حمایتی و نائل شدن اعضای گروه به خادمی افتخاری مسجد مقدس جمکران با حکم تولیت این مسجد، از دیگر برکاتی است که در این ایام و در پی همراهی با قرارگاه مردمی «گامی به سوی جامعه مهدوی» نصیب مان شده است.

اخبار مرتبط
کلمات کلیدی
ثبت دیدگاه