کارخانه تولید ماسک سه لایه در استان بوشهر راه اندازی میشود
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر از راه اندازی کارخانه تولید ماسک سه لایه در این استان خبرداد و گفت: با با راهاندازی این کارخانه در ماه یکمیلیون و ۵۰۰ هزار ماسک صنعتی سهلایه تولید میشود.به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از تسنیم ، سید حسین حسینی صبح امروز در نشست بررسی روند تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی با تاکید بر نقش مهم بانکها در حل مشکلات سرمایه در گردش و تکمیل واحدهای نیمه تمام صنعتی اظهار داشت: بانکها باید همکاری خود در راستای حل مشکلات واحدهای صنعتی، معدنی و صنعتی افزایش دهند چراکه اکنون برخی واحدها با مشکلات نقدینگی مواجه هستند.
وی حمایت از معادن را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: برخی از معادن استان بوشهر در توسعه صنایع فراوری برای رسیدن به رونق تولید نیاز به همکاری بیشتر بانکها دارند که این مهم باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر از راهاندازی کارخانه تولید ماسک صنعتی در بوشهر خبر داد و بیان کرد: برای راهاندازی یک واحد تولید ماسک صنعتی در شهرک صنعتی بوشهر اقدامات لازم انجام شده که پرداخت تسهیلات مورد نیاز میتواند در راهاندازی این واحد تسریع کند.
حسینی با بیان اینکه این واحد صنعتی در شهرک صنعتی بوشهر ایجاد میشود خاطر نشان کرد: با راهاندازی این کارخانه در ماه یکمیلیون و 500 هزار ماسک صنعتی سهلایه تولید خواهد شد و این در حالی است که واحد صنعتی دیگری هم برای تولید افشانههای ضدعفونیکننده در شهرک صنعتی بوشهر ایجاد میشود.
وی با بیان اینکه امسال در راستای رونق تولید توجه ویژهای به واحدهای تولیدی و صنعتی در استان میشود اظهار داشت: این مهم باهمکاری بانکها محقق میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با تاکید بر استمرار رونق تولید، حفظ اشتغال، ایجاد اشتغال جدید و افزایش رشد اقتصادی افزود: در این راستا تامین سرمایه در گردش و منابع مالی طرحهای نیمه تمام و بازسازی، نوسازی واحدهای صنعتی و معدنی از جمله اولویتهای این سازمان است.
وی از تخصیص اعتبارات تبصره 18 برای اشتغالزایی و رونق تولید خبر داد و بیان کرد:به منظور توسعه بنگاههای تولیدی و گسترش اشتغالزایی بیشتر و در راستای رونق تولید و اشتغالزایی 156 میلیارد تومان از به واحدهای مختلف تولیدی، معدنی و صنعتی استان بوشهر پرداخت شده است.
حسینی افزود: این نوع تسهیلات در سه بخش تکمیل و راهاندازی طرحهای نیمه تمام صنعتی و معدنی با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد، تامین تسهیلات مورد نیاز برای توسعه و بازسازی و نوسازی و تامین تسهیلات سرمایه در گردش متقاضیان از طریق بانکهای عامل پرداخت شده است.