امروز روزگار نهج البلاغه خوانی است
اگر اهل کتاب نهج البلاغه باشیم حرف هایمان سنجیده می شود، دایره واژگانمان وسعت پیدا می کند، از حقوق شهروندی آگاه می شویم، توان و انگیزه یادگیری مان وسعت پیدا می کند و ... همه این ها منوط به ولایت امیرالمومنین(ع) است.به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از شبستان ، اگر اهل کتاب نهج البلاغه باشیم حرف هایمان سنجیده می شود، کمتر حرف های تکراری می زنیم، دایره واژگانمان وسعت پیدا می کند، از حقوق شهروندی آگاه می شویم، توان و انگیزه یادگیری مان وسعت پیدا می کند و ... همه این ها منوط به ولایت امیرالمومنین(ع) است.
پیامبر(ص) در واقعه غدیرخم پس از گذشت ۲۳ سال از عمر شریف شان در میان مردم، دست امیرالمومنین(ع) را در برابر امت اسلامی بلند می کنند و می فرمایند : « هر کس من مولا و امیر او هستم، علی(ع) امام و امیر او است».
« حجت الاسلام حمیدرضا مهدوی ارفع» طی نشست حسینیه مجازی که شامگاه هشت مرداد با محوریت ولایت پذیری و غدیر برگزار شد گفت: امروز در دامنه ولایت غدیر، ولایت فقیه قرار دارد.
دبیر نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی افزود: شبیه ترین دوره به دوران ما روزگار امیرالمومنین(ع) است و امروز روزگار نهج البلاغه است.
وی با اشاره به اهمیت ولایت پذیری مطرح کرد: پیامبر(ص) می فرمایند که سه بار از جبرائیل خواستم مرا از ابلاغ ولایت علی معذور بدارد، چون هرچه در شما نگاه می کنم اکثریتی منافق می بینم و اقلیتی متقی.
مفسر نهج البلاغه خوانی مطرح کرد: 18 ذی الحجه حضرت رسول خدا(ص) علی (ع) به عنوان امیر و مولای مومنان معرفی کردند ولی 70 روز بعد بسیاری از همان افرادی که بیعت کردند نتوانستند بر تقوای خود تاب بیاورند.
و اینک چند روزی بیشتر به روز عید سعید غدیر خم نمانده است. روزی که تراز پذیرش ولایت تقوای سنگینی می خواهد.
تقوای سنگینی که حقیقت معنای واقعه غدیر را در ولایت پذیری نهفته دارد امروز در بستر کتاب نهج البلاغه شریف قابل درک و فهم است به همین منظور خبرگزاری شبستان در البرز سعی و اهتمام ویژه ای را نسبت به اهمیت نهج البلاغه خوانی قرار داده است.
نهج البلاغه می خوانیم برای آنکه واژه نقد را به خوبی درک کنیم. برای آنکه به راحتی تحت تأثیر تبلیغات قرار نگیریم. برای آنکه گرفتار توهم دانسته ها نشویم و به اشتباه فکر نکنیم که همه چیز را می دانیم.