روایت پناهیان از تأثیر منبرهای حجتالاسلام انصاریان در دوران دفاع مقدس
استاد حوزه و دانشگاه گفت: نوا، سخنان و دعاهای کمیل او در آن دورانها جوانان را سیراب میکرد و پای منبرش چه اشکهایی ریخته شد از سحلشورانی که بسیاری از آنان امروزه در میان ما نیستند و به شهادت رسیدهاند.به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج )به نقل از تسنیم ، حجتالاسلام علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه در جلسهای به بیان سخنانی دربارۀ حجتالاسلام حسین انصاریان پرداخت و گفت: حجتالاسلام حسین انصاریان خطیبی بسیار پر معنویت است و حیف است ایشان با این سابقۀ درخشان و خدماتی که انجام دادند، در جامعه غریب واقع شوند؛ البته ایشان در میان مؤمنان غریب نیست.
وی افزود: حقی که ایشان به این نظام و انقلاب دارند از این باب است که بسیاری از جوانان معنویتشان را در دوران هشت سال دفاع مقدس به او مدیوناند. نوا و سخنان او و حتی دعاهای کمیل او در آن دورانها جوانان را سیراب میکرد و پای منبر ایشان چه اشکهایی ریخته شد از سحلشورانی که بسیاری از آنان امروزه در میان ما نیستند و به شهادت رسیدهاند.
حجتالاسلام پناهیان یادآور شد: اولین بار نوار دعای کمیل ایشان را خود بنده چندبار گوش کردم و نمیتوانستم به راحتی از کنار آن عبور کنم، حیف است که مستندی از فعالیتهای ایشان در 10 سال اول انقلاب نسازیم.
به گزارش تسنیم، حجتالاسلام انصاریان چند روزی است به علت ابتلا به بیماری کرونا در یکی از بیمارستانهای شهر تهران بستری شده است. دفتر او نیز در اطلاعیهای درباره شرایط درمانی او گفت: «با عنایت الهی و دعای مؤمنین، روند درمانی مناسب و حال عمومی استاد رو به بهبود است.»
- ویژهبرنامه کتابخانه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
- تصویری ماندگار از عشق و ایثار: روایت عکس رزمندگان دفاع مقدس
- روحانیت در هشت سال دفاع مقدس چه نقشی داشت؟ / روایت سختیها و شیرینیهای روزهای غرور و افتخار
- ورود پیکر ۲۲ شهید تازهتفحصشده از مرز شلمچه + تصاویر
- «جهاد»؛ حکم قرآن برای حفاظت از دین
- دفاع مقدس مدرسه انسان سازی و مکارم اخلاق و معنویت بود
- اجرای ۱۸۰۰ برنامه گرامیداشت هفته دفاع مقدس در استان بوشهر
- پیکرهای پاک و مطهر ۷۱ شهید دوران دفاع مقدس وارد خاک وطن شد
- بانوان به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) رایگان از موزه دفاع مقدس بازدید کنند
- مهران حال و هوای عاشورایی گرفت/ ورود پیکرهای مطهر ۵۵ شهید دفاع مقدس به ایران
|