آخرین اخبار
کد خبر : 16618 تاریخ ثبت : 1399/10/22 18:42:27

پناهیان: ایام فاطمیه فرصتی برای بیان نقص‌های جامعه و مردم مدینه/ ارفع: روشنگری در جامعه باید منطقی و مستدل باشد

حجت‌الاسلام پناهیان گفت: فعالیت کردن برای مردم و روشنگری با استفاده از مثال‌آوری می‌تواند سیره حضرت زهرا(س) را به عنوان الگو در جامعه معرفی کند.

به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از تسنیم ، اولین همایش مجازی منبری‌های جوان هیأت‌های سراسر کشور روز گذشته به همت جامعه ایمانی مشعر برگزار شد.

حجت الاسلام پناهیان در اولین همایش مجازی منبری‌های جوان هیأت‌های سراسر کشور، با اشاره به اینکه در مرحله اول باید در راستای شناخت دشمنان حضرت زهرا(س) تلاش کنیم، اظهار کرد: باید درد اصلی ایام فاطمیه شناسایی شود که آن‌ هم چیزی جز غریب گذاشتن دختر پیامبر(ص) در مدینه نیست.

وی با بیان اینکه در ایام فاطمیه باید نقص‌های آن جامعه و مردم مدینه را بیان کنیم، مطرح کرد: فعالیت کردن برای مردم و روشن‌گری با استفاده از مثال آوری می‌تواند سیره حضرت زهرا(س) را به عنوان الگو در جامعه معرفی کند.

این استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه باید جریان‌سازی در جامعه را از همین محافل هیأتی آغاز کنیم، عنوان کرد: جامعه ما باید در مقابل رسانه مصون باشد و حرف دیگران را نپذیرد؛ در زمان حضرت زهرا(س) دشمنان این کار را انجام دادند و با جمله پیامبران ارث باقی نمی‌گذارند، فدک را از حضرت زهرا(س) گرفتند.

وی با بیان اینکه مردم باید تکنیک‌های رسانه‌ای را بشناسند تا از شر آن‌ها در امان بمانند، خاطرنشان کرد: اگر مردم از طرز بیان منافقین آگاه شوند دیگر در دام آن‌ها گرفتار نخواهند شد.

پناهیان در پایان اضافه کرد: حضرت زهرا(س) در آن زمان در مقابل همه‌گان ایستادگی کردند و تمام جامعه را درگیر کردند که این موضوعات باید در جامعه شناسانده شده تا بتوانیم شاهد یک جریان سازی مطلوب باشیم.

فاطمیه|ایام فاطمیه , حجت الاسلام علیرضا پناهیان , هیئت , حضرت زهرا ,

حجت الاسلام مهدوی ارفع نیز ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه، اظهار کرد: دشمنان 40 سال است که به دنبال محو کردن اثر‌گذاری اسلام در زندگی مردم‌اند.

وی با بیان اینکه شخصیت حضرت زهرا(س) یک شخصیت کامل و با عظمت است، عنوان کرد: مرجعیت فکری، فرهنگی و دینی حضرت زهرا(س) یکی از ابعاد شخصیت ایشان است چراکه حضرت زهرا(س) در جامعه‌ای که تا چندسال گذشته دختران خود را زنده به گور می‌کردند، به کمال و تقوا رسیدند.

این استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه تبیین و تفسیر معارف بلند از دیگر ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(س) است، مطرح کرد: در بعضی از اسناد تاریخی آمده است که در زمان بعثت پیامبر(ص) در سراسر جزیره‌العرب تنها 17 نفر سواد خواندن و نوشتن داشتند، که حضرت زهرا(س) در این فضا و جامعه توانستند در سن پایین به این درجه از علم و دانش برسند.

وی با بیان اینکه ابعاد مطالبه‌گری و اعتراض حضرت زهرا(س) فوق العاده است، خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) با تشخیص به موقع جریانی که به تدریج به دنبال از بین بردن پشتوانه اهل بیت(ع) بود خطبه بلند و کامل فدک را خواندند که سراسر نکته و آموزش است.

مهدوی ارفع با اشاره به اینکه اعتراض به اهانت به امام و سکوت افراد ساکت از دیگر نکات مهم فاطمیه است، تصریح کرد: ایشان همچنین اعتراض منطقی و مستدلی نیز به ناکارآمد بودن حاکمان داشتند؛ حضرت زهرا(س) در روابط اجتماعی نیز تمام نکات را رعایت کردند که یک شخصیت کامل را از ایشان به جای گذاشته است.

وی با بیان اینکه حضرت زهرا(س) تمام وجود خود را در تمام ابعاد وقف اسلام کردند، یادآور شد: اگر تمام سخنرانان به بیان این نکات بپردازند شاهد یک جریان‌سازی مطلوب در جامعه خواهیم بود.

این استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه امروز اگر مشکلات موجود در موضوع خانواده را رفع کنیم بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد، بیان کرد: پایین بودن نرخ رشد جمعیت و کاهش فرزند‌آوری امروز به یک مشکل در کشور تبدیل شده است که باید به صورت جدی به آن پرداخته شود.

وی با بیان اینکه منافقین می‌خواستند با به شهادت رساندن حضرت زهرا(س) زبان دفاع از حق را از بین ببرند، ابراز کرد: امروز باید از این موضوع نتیجه بگیریم که اگر در مقابل منافقین سکوت کرده و از حق دفاع نکنیم در مقابل حضرت زهرا(س) و مقابل درب قرار گرفته‌ایم.

مهدوی ارفع با اشاره به اینکه برای ما الگو شده است که اگر امامت جامعه در خطر است باید از جان خود بگذریم، اظهار داشت: حضرت زهرا(س) در مدینه و و امام حسین(ع) در کربلا این موضوع را برای ما به اثبات رساندند و آن‌ها که عزیزترین بندگان خدا بودند جان خود را برای اسلام فدا کردند.

اخبار مرتبط
کلمات کلیدی
ثبت دیدگاه