سردار فضلی مهدییاور سال ۱۴۰۰ مسجد مقدس جمکران شد
سردار علی فضلی همزمان با ایام نیمه شعبان از سوی مسجد مقدس جمکران به عنوان مهدییاور سال انتخاب و معرفی شد.به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از شبستان ، سردار علی فضلی همزمان با شب نیمه شعبان از سوی مسجد مقدس جمکران به عنوان مهدییاور سال انتخاب و معرفی شد و تندیس مهدی یار سال مسجد مقدس جمکران را دریافت کرد.
مهدی یاور، عنوانی است که هر سال از سوی مسجد مقدس جمکران به چهرههای خاصی که دارای ملاکها و شاخصهها مهدوی هستند منتسب میشود؛ شخصیت هایی که میتوانند برای جامعه به ویژه نسل نوجوان و جوان به عنوان الگو در زمینه مهدی یاوری و مهدوی باوری قرار گیرند. چهرههایی که با تلاش خود در حرکت جامعه به سوی تحقق جامعه مهدوی و زمینهسازی ظهور اثرگذار هستند.
نیمه شعبان امسال ششمین نشان مهدییاور از سوی حجتالاسلام والمسلمین رحیمیان تولیت مسجد مقدس جمکران برای حضور موثر در هشت سال دفاع مقدس و پس از آن در جبهههای دفاع از نظام و انقلاب اسلامی ایران و اعتلای پرچم امام زمان(عج) به سردار علی فضلی اهدا شد.
این سردار بزرگ سپاه که افتخار بارها جانباز شدن در مسیر دفاع از این مرز و بوم را دارد به علت بیماری و ممانعت پزشکان در ارتباط تصویری با مسجد مقدس جمکران با تاکید بر اینکه خودم را لایق، شایسته و در شأن این عنوان نمیدانم، اظهار کرد: انشاءالله لیاقت داشته باشم به عنوان سرباز کوچک امام زمان(عج) خدمت کرده و رضایت نائب امام زمان را کسب کنم تا امام زمان(عج) سربازی من را در رکابش بپذیرد.
سردار «علی فضلی» که در میان رزمندگان دوران دفاع مقدس به «حاج علی» معروف است، در سال ۱۳۴۰ در شهر تویسرکان استان همدان متولد شد. او پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در سال ۱۳۵۸ مدرک دیپلم خود را گرفت و به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد.
اشتیاق شهادت حاج علی فضلی را آنگاه میتوان خوب درک کرد که بدانیم قبل از شروع تهاجم ارتش بعث علیه کشورمان، او با حضور در جنوب و همچنین غرب کشور به مقابله و مبارزه با ضدانقلاب مشغول شده بود. مردم خوزستان و کردستان به هنگام ایستادگی در برابر گروههای ضدانقلاب خلق عرب و همچنین دموکرات و کومله، حاج علی فضلی را در کنار خود میدیدند و آشنایی آنها با این سردار سرافراز سپاه اسلام قدمتی دیرینهتر از دوران دفاع مقدس دارد.
با شروع تجاوز ارتش بعث به کشورمان، علی فضلی بلافاصله راهی خوزستان شد و تا هشت سال بعد در جبهههای مقابله با صدام در میدان ماند. نقل است که سردار فضلی در این مدت کمتر از ۵۰ روز به دیدار خانواده خود رفته است. فرماندهی لشکر المهدی و لشکر ۱۰ سید الشهداء، از جمله مسئولیتهای مهم سردار فضلی در دوران دفاع مقدس بود.
حاج علی فضلی در عملیاتهای مختلف دوران دفاع مقدس بیش از ۱۵ بار مجروح و شیمیایی شد.او همچنین در پنجمین دوره همایش چهرههای ماندگار که در سال ۱۳۸۴ برگزار شد، به عنوان یکی از چهرههای ماندگار نظام جمهوری اسلامی ایران شناخته شد.
سید حسن نصرالله، شیخ زکزاکی، سرداران شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و شیخ عیسی قاسم چهرههای مهدی یاور در پنج سال گذشته بوده اند.
پایان پیام/
- بررسی «آینده جهان و نقش و کارآمدی زنان» در مسجد مقدس جمکران
- تجدید بیعت نیروهای مسلح با امام زمان (عج) در «عهد سربازی»
- استقبال باشکوه مسجد مقدس جمکران از ۹ ربیعالاول
- فراخوان ثبت نام خادمیاران افتخاری تبلیغی – فرهنگی اعلام شد
- نماز عید سعید فطر در مسجد مقدس جمکران برگزار میشود
- تجدید بیعت جمعی از معلولان با امام زمان(عج) در مسجد مقدس جمکران
- برگزاری نوزدهمین همایش بینالمللی دکترین مهدویت در مسجد مقدس جمکران
- برگزاری جشن تکلیف ۳هزار نفری پسران در مسجد مقدس جمکران
- برگزاری اجتماع بزرگ سپاهیان مردمی قدس در نیمه شعبان
- ارتقا خدمات امدادی و درمانی برای زائران نیمه شعبان مسجد مقدس جمکران
|