عملی و اخلاقی شيعی در زيمبابوه
به گزارش سایت خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از سایت مهر، شهر موتاره، مرکز استان مانیکالند، سومین شهر بزرگ زیمبابوه است که حدود ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و بر اساس آمار غیررسمی، جمعیت مسلمان این شهر به حدود ۲۰ هزار نفر میرسد که از این میان تنها ۵۰ تا ۶۰ نفر شیعه هستند.
بر اساس اعلام اخبار منتشر شده، پس از افتتاح حسینیه امام حسین(ع) شهر موتاره که به همت یکی از لبنانیهای مقیم این شهر به نام سید مصطفی، تأسيس شد، بیش از ۱۰ نفر از جوانان این شهر ـ اعم از زن و مرد و بيشتر از میان مسیحیان ـ به تازگي به مکتب اهل بیت (ع) پیوستهاند.
پس از انجام چند سفر به این شهر در سال گذشته توسط رايزن فرهنگی كشورمان در زيمبابوه كه مناسبتهای مختلف انجام شد و در خلال آن ديدارهايی با بنیانگذار حسینیه، شیخ بومی اين حسینیه و جمعی از شیعیان شهر صورت گرفت، ضرورت برگزاری دورههای دانشافزایی در خصوص آموزههای مکتب اهل بیت (ع) اعلام شد كه پس از مشورتهای انجام شده، كارگاه تخصصی و آموزشی «آموزههای اعتقادی، عملی و اخلاقی شيعی» در محل اين حسينيه داير شد.
برنامهريزي براي برگزاري اين كارگاه در جلسات متعدد با با سفیر ایران در زيمبابوه، شیخ امین جولا، ريیس مرکز اسلامی امام خمینی (ره) شهر کادوما، شیخ عبدالله ماکوینجا، ريیس مرکز اسلامی فاطمه زهرا (س) و شیخ مصطفی چیندادری، شیخ مرکز اسلامی امام حسین (ع) شهر کادوما، انجام شد.
بر اساس نتايج اين جلسات، تربيت نيروهای شيعه بومی براي حضور در عرصههاي مختلف با تكيه بر مسايل بنيادی و اعتقادی مكتب اهل بيت (ع)، توانمندسازی اعتقادي پيروان اهل بيت (ع)، ارايه اطلاعات و معارف اسلامي مورد نياز، ايمنسازي پيروان اهل بيت (ع) نسبت به تبليغات گسترده وهابيت و آموزش نحوه تعامل و همزيستی مسالمتآميز با پيروان ديگر اديان، اهداف برگزاری كارگاه عنوان شد.
در اين دوره اصول دين، فروع دين، احكام فقهی مورد نياز روزانه، آشنايی با قرآن و اخلاقيات در اسلام، آموزش داده شدند.
محسن شجاعخانی، رايزن فرهنگی ايران و نماينده مجمع جهانی اهل بيت (ع) در زيمبابوه، در آيين گشايش اين كارگاه در سخنانی در جمع شركتگنندگان، درباره ضرورت برگزاری دوره و منافع آن سخن گفت و در خصوص موضوعات در نظر گرفته شده برای دوره، توضيحاتی ارايه داد.
سپس سيد مصطفی، بنيانگذار حسينيه امام حسين (ع) و نيز شيخ امين جولا، رييس مركز اسلامی امام خمينی (ره) شهر كادوما و بزرگ شيعيان بومی زيمبابوه، ضمن تأكيد بر اهميت برگزاری دورههای دانشافزايی اسلامی براي شيعيان، ابراز اميدواری كرد كه شركتكنندگان با حضور كامل خود در برنامه، نهايت استفاده از آن را ببرند.
شجاعخانی، رايزن فرهنگي كشورمان و شيخ عبدالله ماكوينجا، شيخ مصطفی چيندادری، شيخ امين جولا و خالد چيلمبوه، از بزرگان جامعه شيعه زيمبابوه، تدريس اين كارگاه را به عهده داشتتند.
- گاهی تنها یکی از رذائل اخلاقی میتواند انسان را دوزخی کند
- بد اخلاقی و سخت خلقی جرقهای از آتش جهنم است
- رنسانس و تحول در مباحث اخلاقی غرب
- کارگاه مهدویت و امامشناسی ویژه کارکنان وظیفه ارتش
- عزیزم! از جوانی استفاده کن که در پیری همه چیز از دست میرود
- برگزاری کارگاه مهدویت در نداجا
- ویژگی های فضیلت اخلاقی وفا / چه کنیم تا نسبت به خدا بی وفا نباشیم
- دوره آموزشی مهدویت برگزار میشود
- راهکار معالجه بداخلاقی و بدخلقی
- از اتفاقات فرانسه متأسفیم/ بداخلاقی و غارتگری فرهنگی غده بدخیم جهان کنونی است
|