آخرین اخبار
کد خبر : 21597 تاریخ ثبت : 1401/12/2 20:31:03
در نشست خبری تشریح برنامه‌های دهه مهدویت اعلام شد

جشن های نیمه شعبان مردمی برگزار می‌شود/ برگزاری احیای نیمه شعبان در مساجد محوری شهرها

نشست خبری اجلاسیه مهدویت و انقلاب اسلامی و تشریح برنامه‌های دهه مهدویت برگزار شد؛ برگزاری سراسری و مسجدمحور احیای شب نیمه شعبان و اجرای پویش‌هایی همچون مهدیه خانگی ویژه کودکان ازجمله ویژه‌برنامه‌های این دهه است.

به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از شبستان ، نشست خبری دومین «اجلاسیه مهدویت و انقلاب اسلامی» و تشریح برنامه های دهه مهدویت  (دوشنبه، اول اسفندماه) برگزار شد.

 

 

 

بنابر این گزارش، حجت الاسلام و المسلمین «محمود متوسل» در این نشست با بیان اینکه اساس کار بنیاد مهدی موعود(عج) بر آموزش است، اظهار کرد: از قدیم مهدویت با نیمه شعبان گره خورده و مردم با برگزاری جشن این ایام را گرامی می دارند.

 

 

مدیرعامل بنیاد مهدی موعود افزود: اما مهدویت صرفا به نیمه شعبان و جشن های آن محدود نمی شود.

 

وی با بیان اینکه مهدویت مورد وفاق همه فرقه های اسلامی است، گفت: از این رو ظرفیت و کارکرد وحدت آفرینی دارد‌.

 

حجت الاسلام و المسلمین متوسل با بیان اینکه اجلاسیه مهدویت را با انقلاب اسلامی پیوند می دهد، ابراز کرد: اولین همایش در سال ۹۷ برگزار شد، امسال بعد از وقفه سه ساله به دلیل کرونا، دوره دوم این اجلاسیه برگزار می شود.

 

وی با بیان اینکه مقرر است این اجلاسیه گردشی و به میزبانی استان های مخلف برگزار شود، اضافه کرد: همسو با این رویکرد امسال زاهدان میزبان اجلاسیه مهدویت و انقلاب اسلامی است که در روز ۹ اسفند ماه و در آستانه نیمه شعبان می شود.

 

متوسل با اشاره به تربیت مبلغان مهدوی با همکاری مرکز تخصصی مهدویت، ادامه داد: کار بنیاد مهدی موعود(عج) در جشن های نیمه شعبان تامین مبلغ و سخنران برای مراسم ها و جشن ها است تا مباحث مهدوی درست مطرح و از طرح مباحث انحرافی جلوگیری شود لذا نقش بنیاد تبلیغی تبیینی و ترویجی است.

 

مدیرعامل بنیاد مهدی موعود(عج) در ادامه بیان کرد: وحدت شیعه و اهل سنت با محور مهدویت و تبیین ریشه های مهدوی انقلاب اسلامی که از مهمترین علل حیات و استمرار آن ولایت فقیه به عنوان نیابت  امام زمان (عج) است، ازجمله مسائلی است که در جشن های نیمه شعبان به آنها توجه می شود.

 

روحیه مقاومت در منطقه برآمده از مهدویت است

حجت الاسلام متوسل تاکید کرد: مهدویت و انقلاب پیوند و رابطه ای دوسویه دارند، روحیه مقاومت در منطقه برآمده از تفکر مهدوی است چون ما انتظار را به مفهوم پویا مد نظر داریم، انتظار منفعل یعنی دست روی دست گذاشتن و مدنظر ما نیست.

 

در ادامه این نشست، حجت الاسلام و المسلمین «محمدرضا نصوری»، در تشریح برنامه های دهه مهدویت بیان کرد: برخی برنامه ها به صورت ملی و برخی به صورت استانی اجرا می شود.

 

 

 

 

معاون آموزش و پزوهش بنیاد مهدی موعود با بیان اینکه شعار دهه «امید، خانواده منتظر و نسل آینده» است، گفت: هر شب به تناسب عناوین روز ساعت ۲۰ نشست تشریح برنامه ها به صورت مجازی برگزار می شود.

 

وی ادامه داد: به تناسب عناوین روزها بسته محتوایی برای دفاتر استانی و رسانه ها تهیه شده است و در اختیار آنها قرار می گیرد.

 

نصوری با بیان اینکه ۲۰۰ استاد از مرکز تخصصی مهدویت برای این ایام همکاری دارند، گفت: ۲۰۰ استاد بومی هم در این جشن ها و برنامه ها همکاری می کنند؛ بنیاد مهدی موعود(عج) سه هزار مربی در سطح کشور دارد که نیازمند بسته محتوایی هستند و برای آنها تامین شده است.

 

اجرای طرح «پاتوق آخرالزمانی ها»

وی از اجرای طرح «پاتوق آخرالزمانی ها» ویژه دانش آموزان خبر داد و بیان کرد: مربیان بنیاد برای اجرای این طرح به مدارس رفته و به تبیین مباحث مهدوی می پردازند‌.

 

 

برگزاری سراسری و مسجدمحور احیای شب نیمه شعبان

نصوری با اشاره به ضرورت مردمی کردن جشن های نیمه شعبان، ابراز کرد: مراسم احیای شب نیمه شعبان به صورت سراسری از ساعت ۲۳ تا چهار بامداد همراه با توسل و استغاثه و سخنرانی و قرائت ادعیه و مناجات های موکد با محور مساجد شاخص هر شهر برگزار می شود.

 

نصوری از تامین محتوای نمایشگاهی برای ایام دهه مهدویت خبر داد و گفت: این مجموعه هم در فضای مجازی و هم برای متبرکه شامل موضوعات متنوع مهدوی عرضه می شود.

 

وی از تهیه پوسترهای «هفت گام منتظرانه» برای بهره مندی در نهادها و مراکز و نیز بخش های مردمی خبر داد و بیان کرد: برگزاری اجتماع عظیم منتظران در میادین و بوستان های اصلی شهرها، اجرای پویش «قصه گویی» با محور ولادت امام زمان(عج) ویژه کودکان نیز از برنامه های بنیاد برای دهه مهدویت است.

 

اجرای پویش مهدیه خانگی ویژه کودکان

معاون تبلیغ و اطلاع رسانی مرکز تخصصی مهدویت اضافه کرد: اجرای پویش «مهدیه خانگی» ویژه کودکان و تهیه و ارسال تصاویر و فعالیت پردامنه رادیو مهدویت به تناسب نامگذاری روزهای دهه مهدویت نیز در دهه مهدویت انجام می شود.

 

نصوری با اشاره به برگزاری دومین اجلاسیه مهدویت و انقلاب اسلامی، گفت: این اجلاسیه ۹ اسفند ماه به میزبانی زاهدان برگزار می شود.

 

ارسال ۱۴۸ مقاله به اجلاسیه مهدویت و انقلاب اسلامی

وی ادامه داد: ۱۴۸ مقاله به دبیرخانه اجلاسیه ارسال شده است که از این تعداد ۳۸ مقاله مربوط به مقطع دکتری یا سطح چهار حوزه، ۸۱ مورد مربوط به مقطع ارشد یا سطح سه حوزوی و ۲۹ مورد مربوط به مقاطع پایین تر است.

 

وی افزود: همچنین، ۵۰ مورد از مقالات توسط بانوان و ۴۵ مقاله توسط اهل سنت نگاشته شده است.

 

نصوری درباره برنامه های پیش بینی شده برای روز اجلاسیه، اعلام کرد: علاوه بر سخنرانی آیت الله اراکی، حضور حجت الاسلام و المسلمین قرائتی و وزیر کشور نیز پیش بینی شده و با حضور آنها از پنج مقاله برتر و سه مقاله شایسته تقدیر، تجلیل به عمل می آید.

 

معاون پژوهش و آموزش بنیاد مهدی موعود(عج) درباره بخش های ویژه این اجلاسیه، تصریح کرد: تقدیر از مرحوم شیبانی از شخصیت های مهدی باور و مهدی یاور و تقدیر از عوامل سرود «سلام فرمانده» در این بخش، انجام می شود.

 

نصوری از برگزاری پنل تخصصی در نوبت عصر اجلاسیه مهدویت و انقلاب اسلامی خبر داد و خاطرنشان کرد: حجج اسلام کلباسی، رئیس مرکز تخصصی مهدویت، بهروزی‌لک، استادیار دانشگاه باقر العلوم(ع)، سید احمد زرهانی، قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور و یکی از علمای اهل سنت در این پنل به ارائه بحث می پردازند.

 


این گزارش می افزاید: سید احمد زرهانی، قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور نیز در ادامه این نشست، اظهار کرد: پیوند بین انقلاب اسلامی و مهدویت وثیق و عمیق است. چنان که از انگیزه های اصلی انقلابیون اعتقاد به ظهور بود و انقلاب را مقدمه ظهور می دانستند.

 

 

 

زرهانی با بیان اینکه مهدویت در همه ارکان انقلاب جریان دارد، گفت: استمرار و حیات انقلاب در گروی اعتقاد به مهدویت است.

 

دو هدف اجلاسیه انقلاب و مهدویت

وی  با بیان اینکه اجلاسیه مهدویت و انقلاب اسلامی، دو هدف اصلی را دنبال می کند، تاکید کرد: نخست انگیزه سازی و ایجاد احساس مسئولیت نسبت به مهدویت در مردم و دوم تولید علم چون معترف مهدوی همیشه بوده و هست اما نیازمند روزآمدسازی است.

 

وی با اشاره به خدمات متقابل مهدویت و انقلاب خاطرنشان: اگرچه مهدویت به انقلابیون انگیزه داد اما انقلاب هم ظرفیت بالایی در تبیین و بسط فرهنگ مهدویت دارد و می تواند آن را در بعد جهانی منتشر کند.

اخبار مرتبط
کلمات کلیدی
ثبت دیدگاه