بزرگداشت دهه امامت و ولایت امری صرفاً تشریفاتی نیست/ فرهنگ غدیر باید با زندگی مردم پیوند بخورد
حجتالاسلام تقوی با بیان اینکه اگر غدیر نبود، سیر تاریخ تغییر میکرد، گفت: بزرگداشت دهه امامت و ولایت امری صرفاً تشریفاتی نیست؛ یکی از سیاستهای ما پیوند زدن غدیر با سبک زندگی مردم است.به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از شبستان ، حجت الاسلام «سیدرضا تقوی»، رییس ستاد مرکزی دهه امامت و ولایت در اولین جلسه هم اندیشی و هم افزایی بزرگداشت دهه امامت و ولایت و پاسداشت عید غدیر که با حضور فعالان و دست اندرکاران اجرایی و صاحبنظران و اندیشمندان تشکل های مردمی در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، گفت: این ستاد که در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تشکیل شده است، رقیب هیچ دستگاهی که اراده کند و بخواهد برای امیرالمومنین علی(ع) کار کند، نیست. برخی مجموعه ها به صورت خودجوش به فرهنگ غدیر کمک کرده و برای این عید بزرگ برنامه دارند و هر جایی که این مجموعه ها را کمک ما نیاز داشته باشند، این ستاد در خدمت آنها است.
رییس ستاد مرکزی دهه امامت و ولایت با بیان اینکه برای اجرای برنامه ها نیازمند هماهنگی میان نهادها و استان ها هستیم، گفت: بیشترین وظیفه هماهنگی میان مجموعه ها در این ستاد است که کار غدیر را انجام می دهد تا همه در امر غدیر یکصدا باشند.
وی تصریح کرد: ما در این ستاد مانع انجام اقدامات مجموعه ها در مورد غدیر نیستیم و تنها وظیفه ما سیاستگذاری و برنامه ریزی برای جشن غدیر و تلاش برای هماهنگی میان اقدامات نهادها و دستگاه ها است.
حجت الاسلام تقوی تأکید کرد: هر دستگاهی باید یک نماینده مرتبط با این ستاد داشته باشد تا بتوانیم در مورد غدیر اتفاقات بهتری را رقم بزنیم.
وی با بیان اینکه غدیر نقطه عطفی در تاریخ اسلام محسوب می شود، اظهار کرد: بسیاری از جریانات در طول تاریخ اسلام به غدیر وصل می شود. بسیاری از جریان ها در جهت اثباتی و یا سلبی در مورد غدیر ایستاده اند. غدیر نقطه عطفی است که اگر انجام نمی شد، ۲۳ سال خدمات پیامبر گرامی اسلام(ص) هدر می رفت. این نقطه عطف، عاشورا و انقلاب اسلامی را ایجاد کرده است و اگر غدیر نبود، سیر تاریخ تغییر می کرد.
حجت الاسلام تقوی ابراز کرد: در شرایطی به سر می بریم که به ایام الله به شدت نیازمندیم که عاشورا یکی از این روزهاست. مایه های فکری انقلاب اسلامی ما از غدیر و عاشورا گرفته شده اند و اگر انقلاب اسلامی چندین سال پابرجا مانده است به دلیل مایه های فکری برگرفته از عاشورا و غدیر است.
وی با اشاره به توطئه و برنامه های دشمن در جهت کاهش ارزش ها، بیان کرد: دشمن کمر بسته تا ارزش ها و مایه های فکری را زیر سوال ببرد یا کمرنگ کند زیرا این مایه های فکری و ارزشی هستند که به مردم توان می دهند تا مانع تحقق نقشه های دشمن شوند. امروز با وجود ناتوی فرهنگی باید فرهنگ غدیر و عاشورا را در میان جوانان ترویج داده و نهادینه کنیم.
رییس ستاد مرکزی دهه امامت و ولایت با بیان اینکه دهه امامت و ولایت ایام تشریفاتی نیست بلکه باید از آن برای مقابله با تهاجم فرهنگی استفاده کرد، یادآور شد: برای استقلال، آزادی و حفاظت از ولایت در این دهه باید تلاش کرد و این دهه را صرفاً نباید به شکل تشریفاتی تفسیر کنیم. بعد از غدیر هم وارد ایام محرم می شویم از این رو، پایه های محرم در غدیر گذاشته شده است.
حجت الاسلام تقوی با تاکید بر اینکه دهه امامت و ولایت یک مراسم صرفا تشریفاتی نیست بلکه باید با نگاه یوم الله در مقابل جبهه تهاجم فرهنگی بزرگداشته شود، گفت: هر قدر بتوانیم پایه های فکری را قوی تر کنیم به استحکام پایه های ولایتی غدیر بیشتر کمک کردیم. یکی از سیاست های ما پیوند زدن غدیر با سبک زندگی مردم است.
وی پیشنهاد کرد در هر استان یک هسته غدیری ایجاد شود و نهادهای مربوطه و چهره ها در این زمینه شناسایی شوند.
حجت الاسلام تقوی تأکید کرد: ضروری است برای تمام اقشار مردم در غدیر برنامه ای در نظر گرفته شود و حتی برای زندانیان طرحی داشته باشیم تا فرهنگ غدیر را در میان آنها ترویج کنیم. از مسئولان نهادهای مربوطه تقاضا داریم پیشنهادات خود را در این باره ارائه دهند.
بنا بر این گزارش، روسای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان های سراسر کشور در این جلسه به شکل وبیناری نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کردند.
- مطالبات جشنواره امامت و مهدویت جهانی است
- نهم ربیعالاول (چرایی، چیستی، چگونگی)
- برنامههای رادیو ویژه شهادت امام عسکری (ع) و آغاز امامت امام زمان (عج)
- جشنواره امامت و مهدویت نخبگان را شناسایی و حمایت میکند
- مسابقه آنلاین «سلام بر مهدی» برگزار میشود
- همایش علمی «امامت در دنیای مدرن» برگزار میشود
- خداوند حافظ حقیقی ولایت امیرالمومنین علیه السلام
- غدیر؛ تبیین ولایت و امامت
- چهارمین جشنواره استانی مشاعره علوی برگزار شد
- شعار سال دهه امامت ابلاغ شد
|