طبخ و توزیع روزانه پنج هزار پُرس غذای گرم در قرارگاه مردمی اربعین قم
مسئول کمیته پذیرایی قرارگاه مردمی اربعین استان قم از طبخ و توزیع غذای گرم در میان زائران اسکان یافته در مواکب خبر داد.به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از حوزه ،عباس شیری در گفت و گویی خبری اظهار کرد: طبخ و توزیع سه وعده غذایی صبحانه، ناهار و شام انجام می شود.
مسئول کمیته پذیرایی قرارگاه مردمی اربعین استان قم گفت: روزانه سی خادم در مواکب قرارگاه مشغول به پخت و توزیع غذا برای زوار اباعبدلله الحسین علیه السلام هستند.
وی افزود: روزانه بیش از ۵۰۰۰ غذای گرم در میان زائران اسکان داده شده در مواکب امامزاده شاه جمال، مسجد امام صادق (ع)سلفچگان، پردیسان، قمر بنی هاشم (ع) مسجد امام حسین (ع) استان قم توزیع می شود.
شیری در رابطه با بخش های فعالیت کمیته پذیرایی بیان کرد: این کمیته در بخش های سفره خانه، ایستگاه صلواتی، نانوایی، تدارکات و... ارائه خدمات می کند.
اخبار مرتبط
- در اربعین نباید بین زائران فرقی گذاشت
- مهمترین وجه تمدنی پیادهروی اربعین «گذشت» است
- پیام تشکر رهبر معظم انقلاب از مهماننوازی موکبداران، ملت و دولت عراق در اربعین حسینی
- اهداء «لوح هم عهدی» به همیاران بوشهری اربعین حسینی
- عملیات اربعین ؛نصرالله چگونه اسرائیل را در وحشت نگه داشت
- عتبه عباسی: زائران اربعین از ۲۱.۴ میلیون نفر گذشتند
- راهپیمایی اربعین نماد مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی است
- کتابی که به شبهات درباره اربعین پاسخ میدهد
- سلامی در جمع زائران: خبرهای خوبی از انتقام خواهید شنید
- زندگی اربعینی| تقویت عنصر تعهد و همبستگی در اربعین حسینی
کلمات کلیدی
ثبت دیدگاه
|