ویژگی های مهم بسیجی در نهج البلاغه
معاون آموزش حوزههای علمیه گفت: حضرت زهرا(س) یک بسیجی بودند و فدایی ولایت شدند.به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از حوزه ، حجت الاسلام والمسلمین مهدی رستمنژاد در وبینار گرامیداشت هفته بسیج با موضوع بسیج و بسیجی در آیینه نهج البلاغه، با اشاره به اینکه بسیجی سرشار از امید و توکل به خدا است، اظهار کرد: بسیجی درحال معامله با خداست و در این مسیر به تبلیغات منفی دیگران توجه نمیکند.
وی با بیان اینکه بسیجی ویژگیهای خاص خود را دارد، مطرح کرد: ازجمله این ویژگیها میتوان به روحیه استقامت، صبر، بردباری، شکیبایی، امید، خستگی ناپذیری و ... اشاره کرد.
معاون آموزش حوزههای علمیه با اشاره به حکمت ۴۳۳ نهج ابلاغه، عنوان کرد: امیرالمومنین(ع) یاران و بسیجیان فدایی در اطراف خود داشتند که بزرگترین بسیجی ایشان، مالک اشتر بود.
وی با بیان اینکه بسیجی دست راست امام خود است، خاطرنشان کرد: زمانی که خبر شهادت مالک اشتر به معاویه رسید، گفت: حضرت علی(ع) دو دست راست داشت که اولی در صفین با شهادت عمار یاسر و دومی امروز با شهادت مالک اشتر قطع شد.
حجت الاسلام والمسلمین رستمنژاد با اشاره به اینکه معاویه بدون اینکه متوجه باشد، بسیجی را تعریف در این جمله کرده است ، تصریح کرد: همچنین زمانی که خبر شهادت مالک اشتر به امیرالمومنین(ع) رسید، ایشان فرمودند: مالک برای من اینگونه بود مثل من برای پیامبر(ص).
وی با بیان اینکه بسیجی راه را آغاز میکند و تا انتها ادامه میدهد و ازین مسیر خارج نمیشود، یادآور شد: بسیجی نفوذناپذیر است و به آسانی در شک و شبهه گرفتار نمیشود.
معاون آموزش حوزههای علمیه کشور با اشاره به اینکه بسیجی با بصیرت و در اوج است، بیان کرد: بسیجی باید بُرنده باشد چراکه بسیجی خنثی اثرگذار نیست.
وی با بیان اینکه بسیجی باید به حدی رشد کند که با رفتن خود جهان به دو دسته شاد و غمگین تقسیم شود، ابراز کرد: زمانی که خبر شهادت مالک اشتر پخش شد، معاویه و همراهان او خوشحال بودند ولی امیرالمومنین(ع) به مسجد رفته و برای او گریستند.
حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد با اشاره به اینکه بسیجی باید بداند حق یک طرف و آن سوی حق، ضلالت و گمراهی است، اظهار داشت: انسان باید خط و ربط خود را دقیق مشخص کند و با سکوت به منکرات رضایت ندهد.
وی با بیان اینکه بسیجی باید مالک نفس خود باشد، مطرح کرد: یک بسیجی کامل آداب انسانی، اخلاقی و تربیتی را میداند و رعایت میکند.
معاون آموزش حوزههای علمیه با اشاره به اینکه بسیجی لشکر مخلص خداست و اگر این خلوص باشد بسیجی معشوق امیرالمومنین(ع) میشود، عنوان کرد: بسیجی نسبت به دشمن با صلابت، سرسختی و مقاومت و نسبت به مسلمین با رحمانیت برخورد میکند.
وی با بیان اینکه بسیج زن و مرد ندارد، خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) نیز یک بسیجی بودند و فدایی ولایت شدند.
حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد در پایان تأکید کرد: حضرت زهرا(س) به ما بسیجی بودن را یاد دادند چراکه ایشان خود را مطیع رهبر و ولیّ خود میدانستند.
- قلم پای متعدیان به خاک ایران را میشکنیم/ جزایر پاره تن ایران است
- ثبتنام سی و یکمین دوره مسابقات قرآن بسیج آغاز شد
- شرکت ۳۰ گروه از هنرمندان بسیجی در رویداد تولید محتوای بسیج بوشهر
- تجلیل از خانواده شهدای رسانه استان بوشهر + تصویر
- فرخوان سی امین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج
- مسابقه کتابخوانی «حجاب شناسی، چالش ها و روش های جدید» برگزار می شود
- بیش از ۲ هزار برنامه هفته بسیج در استان بوشهر اجرا می شود
- لزوم پیشتازی استادان بسیجی در پیشرفت، نوآوری و تولید علم و آمیختن آن با اخلاق
- هیئت میثاق با شهدای دانشگاه امام صادق(ع) میزبان شهید گمنام
|