فلرهای گاز در پارس جنوبی خاموش میشوند/ افزایش صادرات نفت و میعانات گازی
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری گفت:افزایش صادرات نفت و میعانات گازی یکی از مهمترین اقدامات دولت سیزدهم در ۲ سال اخیر بود.به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از باشگاه خبرنگاران ، وحید رضا زیدیفرد در حاشیه آیین انعقاد تفاهمنامه مشترک همکاری درمورد طرح پدافند غیرعامل در منطقه ویژه پارس اظهار داشت: صنعت نفت خط مقدم جبهه اقتصادی و نمود اقتصاد کشور است و به همین هدف بسیار جذابی برای دشمنان محسوب میشود.
وی با بیان اینکه اگر مشکلی برای صنعت نفت ایجاد شود پیامدها و تبعاتش به کل جامعه برمیگردد افزود: در زمان جنگ شاهد بودیم که پالایشگاهها و تأسیسات نفتی ما را بمباران میکردند به طوری که بیش از ۲ هزار بار به جزیره خارگ در جنگ تحمیلی حمله شد، اما یک روز هم صادرات نفت متوقف نشد.
معاون وزیر نفت با اشاره به تامین ۷۰ درصد گاز کشور در منطقه ویژه پارس خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت این منطقه پدافند غیرعامل باید بهصورت ویژه مورد عنایت قرار بگیرد.
زیدیفرد اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم را در راستای تابآوری صنعت نفت کشور عنوان کرد و افزود: افزایش صادرات نفت و میعانات گازی یکی از مهمترین اقدامات دولت سیزدهم در ۲ سال اخیر بود.
وی باقی ماندن میعانات گازی در خلیج فارس را یکی از بزرگترین مشکلات دوره قبل دانست و افزود: یکی از بزرگترین مشکلاتی که در دوره قبل به تولید هم ضربه زده بود انباشت میعانات گازی بر روی شناورها بود که در دولت سیزدهم بهصورت کامل رفع شد.
زیدی فرد رویکرد دولت سیزدهم برای ساخت پترو پالایشگاهها جهت تکمیل زنجیره ارزش را یکی دیگر از اقدامات ارزشمند این دولت دانست.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری استفاده از تولیدات داخلی و ساخت داخل در دولت سیزدهم به ویژه در صنعت نفت را ستود و وزارتخانه نفت را سرآمد دیگر دستگاهها در استفاده از تجهیزات داخلی عنوان کرد.
وی از تاکید رهبر معظم انقلاب و همچنین وزیر نفت درمورد تعیین تکلیف فلرهای گاز در منطقه پارس جنوبی خبر داد و گفت: امیدواریم تا پایان این دولت بسیاری از فلرها خاموش شوند.
وی اجرا طرح پدافند غیرعامل شهید رئیس علی دلواری و همچنین فشارافزایی چاههای گاز در منطقه را از جمله پروژههای بسیار خوب وزارت نفت اعلام کرد.
معاون وزیر نفت از حضور تمام اعضای کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور در تصویب طرح پدافند غیرعامل شهید رئیس علی دلواری خبر داد و گفت: طرح فعلی مورد اجماع همه طرفین است، اما نمیگوییم این طرح بدون اشکال است، زیرا بعداز اجرا ممکن است برخی نواقص نمایان شود.
زیدیفرد ابراز امیدواری کرد با همدلی، همکاری و تعامل صورت گرفته این طرح جدیتر دنبال شود.
وی با تاکید بر اجرا مانور و انجام جلسات منظم برای هماهنگی بیشتر گفت: نقاط ضعف چنین طرحها در مانورهای نمایان میشود بنابراین نباید از اجرای مانور هراس باشد، زیرا اگر ضعفها شناسایی نشود بعداً دچار مشکل خواهیم شد.
وی با بیان این که تهدیدات دشمن در حال بروز شدن است، گفت: باید متناسب با تهدیدات راهکار پیدا کرد.
زیدی فرد با اشاره به وجود صنعت در میان مردم ابراز امیدواری کرد آموزش و فرهنگ سازی به طور جدی پیگیری شود.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری ابراز امیدواری کرد نتایج طرح شهید رئیس علی دلواری منجر به تابآوری بیشتر منطقه و ناامیدی دشمن شود.
اجرای طرح شهید رییسعلی دلواری در حوزه پدافند غیرعامل در منطقه پارس جنوبی
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس نیز از اجرای طرح شهید رییسعلی دلواری در حوزه پدافند غیرعامل برای ارتقای امنیت و آرامش این منطقه خبر داد.
سخاوت اسدی طرح پدافند غیرعامل در منطقه ویژه پارس را استراتژیک دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به شکلگیری صنایع عظیم نفت و گاز کشور که منجر به تشکیل تمدن عظیم صنعتی در منطقه شده است، باید اقدامات اساسی برای مصون سازی آن از هر نوع خطر و ریسکی صورت بگیرد.
وی با اشاره به اینکه در گذشته اقدامات قابل توجهی در این حوزه انجام شده بود گفت: کارهای انجام نشدهای هم وجود داشت که متاسفانه شرایط امنیتی منطقه را دچار بحران میکرد.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس با بیان اینکه در دو سال گذشته در دولت سیزدهم با حمایتهای وزیر نفت و پیگیری جدی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اقدامات ارزشمندی انجام شده است، افزود: در همین مدت چند هزار میلیارد تومان پروژه تعریف شده که بخشی از آنها اجرا و قسمتی هم در حال اجراست.
اسدی ادامه داد: برای انسجام بخشی به این فعالیتها سال گذشته سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در سفری به منطقه، مشکلات را مشاهده کرده و دستوراتی صادر کردند.
وی با اشاره به پیگیری و تلاش سردار جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: با تلاش صورت گرفته طرح شهید رئیس علی دلواری طراحی و تدوین شد که در نهایت توسط ریاست کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور، سرلشکر باقری ابلاغ و امروز این طرح تشریح و تفاهمنامه آن امضا میشود.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس با بیان اینکه بخش قابل توجهی از انرژی، امنیت، آرامش و آسایش مردم به واسطه تولید و ارزآوری برای اقتصاد کشور به این منطقه وابسته است، ابراز امیدواری کرد بتوان در یک راستا در این منطقه استراتژیک اقدامات منسجمتری انجام داد.
اسدی یکی از مشکلات موجود در منطقه را همجواری و دیوار با دیوار بودن با جامعه شهری عنوان کرد و با قدردانی از مردم شهرهای عسلویه و نخل تقی ابراز امیدواری کرد با اقداماتی که صورت خواهد گرفت شاهد آرامش و آسایش بیشتر ساکنین در این مناطق باشیم.
- استاندار بوشهر: طرحهای پژوهشی و فناورانه در منطقه پارسجنوبی راهاندازی میشود
- ۴۳ میلیارد تومان از سوی شورای راهبردی پتروشیمی پارس جنوبی در استان بوشهر سرمایهگذاری شد
- ۱۸۰۰ میلیارد مترمکعب گاز از میدان پارس جنوبی برداشت شد
- وضعیت نگرانکننده کرونا در استان بوشهر/ مردم بیشتر رعایت کنند
- استاندار بوشهر: تولید در پارس جنوبی با رعایت پروتکلهای بهداشتی ادامه دارد
- هدیه سپاه به مردم ایران در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی/ آخرین سکوی گازی فاز ۱۴ پارس جنوبی در خلیج فارس نصب شد
- ارزش اقتصادی تولیدات فازهای ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی روزانه ۲میلیون دلار است
- اولویت وزارت نفت تکمیل فازهای باقیمانده پارس جنوبی است
- افزایش ۱۴ میلیون مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
|