رمضان از منظر 5 عالم دینی
به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) به نقل از ایسنا ، مرحوم آیت الله العظمی بهجت در مورد ماه مبارک رمضان تاکید داشت که روزهداری محدود به ماه مبارک رمضان نمیشود و بهتر است انسان برای تمرین تقوا در ایام دیگر سال نیز به روزهداری بپردازد تا آثار و برکات آن را در زندگی ببیند.
آیت الله مکارم شیرازی نیز ایام ماه مبارک رمضان را بهترین فرصت برای تبلیغ دین و معرفی معارف ناب به مردم میداند و بر این باور است که طلاب و مبلغان دین وظیفه مهمی در تبلیغ در این ایام دارند و باید به بهترین نحو به هدایت جامعه بپردازند.
این مرجع تقلید درباره تقوا و خودسازی در ماه رمضان میگوید: در این ماه باید به ترک معصیت و گناه پرداخت و با تقوای الهی و طلب مغرفت به درگاه باری تعالی، آمرزش گناهان را طلب کرد.
آیتالله مکارم شیرازی درباره هنجارشکنی در ماه مبارک رمضان نیز تاکید دارد که روزهخواری در انظار از مصادیق هنجارشکنی است که باید از آن پرهیز کرد.
وی میگوید: مساجد، صداوسیما و رسانهها وظیفه دارند در تبیین ارزشهای اخلاقی در ماه مبارک رمضان تلاش کنند.
آیت الله نوری همدانی الفت با قرآن کریم را از ویژگیهای مهم ماه مبارک رمضان در خودسازی میداند و میگوید: تلاوت قرآن کریم در ماه رمضان، موجب نورانی شدن دلها میشود و دلی که نورانی باشد معصیت و گناهی در آن راه نمییابد.
این مرجع تقلید تاکید میکند: جوانان فراموش نکنند که لحظههای ناب زندگیشان را با قرآن سپری کنند و در ماه مبارک رمضان از قرائت قرآن غافل نشوند و با تدبر در آیات آن، اخلاقیات و معنویات را در زندگیشان پیاده سازند.
همچنین آیتالله علوی گرگانی از اساتید برجسته حوزه درباره ماه مبارک رمضان توصیه میکند که در این ماه فقیران و ضعیفان را از یاد نبریم و بدانیم دستگیری از نیازمندان ذخیره اعمال نیک در نزد پروردگار است.
وی عنوان میکند همواره در این ماه در هر منصب و مقام در فکر خدمت باشیم و راه بندگی پیش بگیریم تا از عذاب الهی در امان بمانیم.
آیتالله جوادی آملی نیز ماه رمضان را فرصتی برای نشاط روحی میداند و میگوید: ما در این ضیافت مهمان ذات اقدس الهی هستیم که اگر عبودیت کنیم جز وجه الله نخواهیم دید.
ماه رمضان از نظر آیتالله وحید خراسانی این است که نه تنها زبان را از خوردن و آشامیدن دور سازیم بلکه همه اعضاء و جوارح در این ماه روزه باشد.
این عالم معتقد است روزه داری و انجام اعمال ناشایست هیچ سنخیتی با هم ندارد از این رو فرد روزهداری خودسازی و تقوا پیشه سازد تا در درگاه الهی اعمالش پذیرفته شود.
- شب عید فطر شب احیا و قدر است
- آغاز دیدار رمضانی دانشجویان با رهبر انقلاب
- دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان
- دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
- احکام رمضان | دانستنیهای کاربردی درباره کفاره عمد و غیرعمد روزه
- رمضان مهربانی پروردگار را برای انسان به ارمغان می آورد
- ماه خوب خدا | دو صفت لطیف خدا در ضیافتالله
- چرا امام(ع) فرموده ماه رمضان اول سال است
- احکام رمضان|حکم روزه گرفتن در صورت بیماری چیست
- عاملی که بهره انسان را از ماه رمضان اندک میکند
|