عهد الهی از آنِ کیست
عهد دو گونه است؛ اول عهد و پیمانی که مردم با یکدیگر می بندند و باید به آن وفادار باشند و دوم، عهد و پیمانی که خداوند برای رهبری یک جامعه ، بر عهده پیامبر یا امام قرار می دهد که این عهد، مقام الهی است.به گزارش واحد خبری کانون شیفتگان حضرت قائم (عج) ،خداوند در آیه ۲۷ سوره مبارکه بقره می فرماید: «الَّذينَ يَنْقُضُونَ عَهْدَ اللَّهِ مِنْ بَعْدِ ميثاقِهِ وَ يَقْطَعُونَ ما أَمَرَ اللَّهُ بِهِ أَنْ يُوصَلَ وَ يُفْسِدُونَ فِي الْأَرْضِ أُولئِکَ هُمُ الْخاسِرُونَ؛ فاسقان کسانی هستند که پیمان خدا را پس از آن که محکم بستند می شکنند و پیوندهایی را که خدا دستور داده برقرار سازند، قطع می نمایند و در زمین فساد می کنند. قطعا آنان زیان کاران اند. »
در زیارت آل یاسین خطاب به امام زمان علیه السلام می گوییم: «السلام علیک یا میثاق الله الذی اخذه؛ سلام بر تو که پیمان خدا هستی» وقتی حضرت ابراهیم علیه السلام به امامت رسید به خدا عرض کرد: خدایا مقام امامت را به فرزندانم نیز عطا کن، خداوند فرمود: «لا ینال عهدی الظالمین» امامت عهد من است و من عهد و پیمانم را به هر کسی نمی دهم.
عهد دو گونه است؛ اول عهد و پیمانی که مردم با یکدیگر می بندند و باید به آن وفادار باشند و دوم، عهد و پیمانی که خداوند برای رهبری یک جامعه ، بر عهده پیامبر یا امام قرار می دهد که این عهد، مقام الهی است: (لا ینال عهدی الظالمین)
برگرفته از پرتوی از آیه های مهدوی نوشته محسن قرائتی
- معنای «موت اختیاری» که در مورد برخی از اولیای الهی نقل شده است
- متمدن دانستن بیحجابی انحراف از هدایت و ولایت الهی است
- نیت رکن ارزش در فلسفه اخلاق الهی است
- بافضیلتترین همه اعمال، ورع و دوری کردن از محارم الهی است
- امام جمعه بوشهر: آموزه قیام عاشورا دینداری و رعایت تقوای الهی است
- رمضان تمرین زندگی در عصر ظهور است/ مراتب تجدیدعهد رمضانی با امام مهدی(عج)
- ریزش رحمت الهی در ماه رجب مانند ریزش باران/دلیل نام گذاری «ایام البیض» چیست
- راه بهره مندی از لیالی قدر تا بسترسازی ظهور در ضیافت الهی
- ضرورت وجود حجت الهی
- شرح دعای روز ششم | چگونه می توان از غضب الهی در امان ماند
|